Gabriela Dinu Știri 30.06.2022 09:13

Alexia Eram: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, familie, venituri din Instagram și Tik Tok

Alexia Eram: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, familie, venituri din Instagram și Tik Tok

Alexia Eram este una dintre cele mai în vogă tinere din România. Influencer de succes şi iubita unui cântăreţ celebru. Mai mult, mama sa este nimeni alta decât Andreea Esca, iar tatăl, Alexandre Eram, un afacerist care stă foarte bine financiar.

Din afară, Alexia pare să aibă viaţa perfectă, însă nu ia totul de-a gata. Din contră, munceşte mult pentru banii ei, pe care îi face din contractele de imagine de pe Facebook, Instagram, YouTube şi, mai nou, Tik Tok.

Cine este, de fapt, Alexia Eram şi ce scrie în CV-ul ei?

Fiica Andreei Esca s-a născut pe 31 august 2000, are 21 de ani şi a urmat Liceul Francez Anna de Noailles din Bucureşti, cu predare în limba franceză. Imediat după ce a promovat examenul de Bacalaureat, aceasta a plecat la studii în Anglia. S-a înscris la University For the Creative Arts, acolo unde a studiat marketing, publicitate şi relaţii publice, în domeniul modei. De aceea şi contentul său de pe Instagram este într-o mare parte axat pe fashion, deoarece asta ştie să facă cel mai bine:

„Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”, a spus Alexia într-o discuţie cu Radu Ţibulcă.

Relaţia cu Mario Fresh, căci el este iubitul cântăreţ despre care vorbeam anterior, a scârţit de multe ori şi s-a spus că ar fi avut o relaţie cu o altă artistă pe nume Mira, însă totul a rămas la stadiul de zvonuri.

Date Biografice Alexia Eram, înălțime, greutate

Nume complet: Eram Alexia Ioana
Data naşterii: 31 august 2000
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Mario Fresh
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,60 m

După ce a terminat facultatea, Alexia şi-a cumpărat propriul apartament, pe care l-a decorat cu ajutorul unor specialişti. Locuieşte singură, chiar dacă relaţia cu Mario Fresh este din ce în ce mai serioasă: „Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, a mai spus Alexia pentru sursa anterior amintită.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Costi Diţă