Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:45

Alexandra Ciomag: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Alexandra Ciomag: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Noua concurentă de la Survivor România se numeşte Alexandra Ciomag şi a venit în Republica Domincană pentru a face parte din echipa Războinicilor.

Pro TV a adus în ultima ediţie doi concurenţi noi, pe Alexandra Ciomag la Războinici şi pe Kamara la Faimoşi, pentru a suplini plecările din ediţia trecută, atunci când doi concurenţi au plecat acasă. Vorbim despre Gheboasa, care s-a cerut acasă, şi Maria Constantin, care a fost eliminată în urma voturilor exprimate de public.

Cine e Alexandra Ciomag, cea mai nouă concurentă de la Survivor România?

Are 20 de ani, este de profesie model, şi spune că a acceptat provocarea Survivor de dragul aventurii: „Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, a spus Alexandra, după ce a intrat în competiţie.

Înainte de a veni la Survivor, frumoasa Alexandra a defilat pe cele mai importante scene de modă din lume, inclusiv la Paris Fashion Week, unul dintre cele mai apreciate show-uri de modă de pe continent. Este pasionată de călătorii, face bani şi din meseria de make-up artist şi nu are un iubit, se afişează doar singură, pesemne că nu şi-a găsit încă jumătatea. Este devreme, ce-i drept, are doar 20 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Ciomag (@alexandraciomag_)

“Xena, prințesa războinică,👸🏼👑🔵 așa cum mi se spunea când eram mică va trăi o experiență, un test, dar nu in ultimul rând o aventură de neuitat care o va face și mai puternică, evoluând, ajungând la cea mai buna versiune a sa.”, este o parte din mesajul scris de Alexandra Ciomag pe pagina sa de Instagram pentru a-şi anunţa prietenii că va merge în Republica Dominicană, acolo unde va avea nevoie de susţinerea lor.

În lupta dintre Războinici şi Faimoşi, pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, o veţi vedea şi pe Alexandra Ciomag în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, dar şi pe Voyo, cu o zi înainte ca episoadele să fie difuzate la TV.