Gabriela Dinu Știri 14.02.2022 15:15

Zodii care se potrivesc perfect în dragoste. Sunt șanse uriașe de căsătorie între ele!

Zodii care se potrivesc perfect în dragoste. Sunt șanse uriașe de căsătorie între ele!

Cei care cred în horoscop şi citesc toate detaliile despre zodia sub care s-au născut ştiu că astrele spun multe despre ei. La fel ca în cazul persoanelor care se pot îndrăgosti şi vor avea o relaţie de dragoste, căci surprinzător sau nu, dar dragostea este scrisă şi în stele.

Compatibilitatea este esenţială într-un cuplu şi ea este dată de mai mulţi factori. Aspectul astral este unul dintre ei.

Zodiile care se pot căsători, conform zodiacului

Berbecul face casă bună cu Săgetătorul, Leul şi Gemenii. Între ei va exista întodeauna pasiune şi, cu o bună comunicare, pot ajunge şi în faţa altarului.

Taurul se înţelege ideal cu nativii din zodia Fecioară, Capricorn şi Peşti. S-ar putea „combina” şi cu Scorpionii, însă aici vor interveni mai multe diferenţe de caracter, care ar putea să-i despartă.

Gemenii se potrivesc la perfecţie în dragoste cu Vărsătorii, Balanţele şi Săgetătorii. Ei au tendinţa de a se plictisi foarte repede, însă unul dintre aceşti nativi i-ar putea readuce foarte uşor pe linia de plutire.

Racul face casă bună cu Taurul sau Capricornul, se aseamănă din multe privinţe şi pasiunea nu lipseşte niciodată din relaţia lor.

Leul se va potrivi foarte bine în dragoste cu Berbecii, Săgetătorii, Gemenii, Balanţele şi Vărsătorii.

Fecioara poate avea o relaţie frumoasă cu Scorpionii şi Racii, căci ei se vor putea obişnui cu fixismul lor.

Cu cine faci casă bună, dacă eşti Vărsător?

Balanţele se pot căsători fără probleme cu un nativ în zodia Vărsător, Gemeni, Leu sau Săgetător, spun astrologii. Pentru că pentru ei diplomaţia este cheia, au nevoie de interacţiune umană pentru a funcţiona şi doar aceştia sunt capabili să le-o dea.

Scorpionii vor face casă bună cu Peştii şi Racii, au nevoie de semne zodiacale cărora să le placă să trăiască intens, asemenea lor.

Săgetătorul se potriveşte foarte bine cu Leul sau cu Balanţa, iar pasiunea dintre ei poate atinge cote uriaşe.

Nativii născuţi în zodia Capricorn se vor putea înţelege foarte bine cu Taurii, Fecioarele, Racii şi Scorpionii. Între ei, compatibilitatea este aproape perfectă.

Vărsătorul se iubeşte intens cu o Balanţă sau un Gemeni, zodii cu care poate avea conexiuni mentale excelente.

Peştii vor face casă bună cu semnele de apă, adică fie cu un Peşte, fie cu un Rac.