Victor Dragodan Știri 29.10.2022 11:00

Compatibilitate zodii. Care sunt semnele zodiacale care se atrag incontrolabil în acest an

Compatibilitate zodii. Care sunt semnele zodiacale care se atrag incontrolabil în acest an

Crezi că ți-ai găsit sufletul pereche? S-ar putea ca după ce fluturii din stomac dispar să îți dai seama că omul de lângă tine nu mai e chiar cel pe care l-ai cunoscut și, oricât v-ați iubi, lucrurile să nu fie chiar la început. Există câteva zodii care se atrag ca un magnet, dar nu vor face niciodată casă bună împreună. Iată ce spun astrele despre compatibilitatea zodiilor în anul 2021.

Anul 2020 a fost unul de compromis pentru mulți, la toate capitolele. Stai fără grijă! 2021 vine cu multe schimbări pentru toate zodiile și anunță dragoste și regăsire.

Citește și: Horoscopul lunii septembrie. Ce zodii vor triumfa și vor străluci ca soarele în prima lună a toamnei

Horoscop dragoste

Deși este un an imprevizibil, anul 2021 este unul cu un impact emoțional puternic, care ne învață să fim mai buni și mai atenți la cei din jurul nostru. Vom redescoperi iubirea și vom învăța să credem în ea.

Câteva zodii se vor bucura de multă iubire în 2021, poate mai mult decât vor spera vreodată. Iată care sunt cele 5 cele mai iubite zodii: berbec, gemeni, fecioară, scorpion și săgetător. Pentru voi, astrele au pregătit numeroase surprize în 2021.

După cum spuneam, există zodii care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar nu vor face niciodată casă bună împreună. Diferențele dintre ei sunt prea mari, iar într-un final, acestea vor ieși la iveală.

Compatibilitatea joacă în 2021 un rol important, mai ales că este un an ce aduce, pe lângă iubire, și neliniști emoționale. Așadar, iată care sunt semnele zodiacale care se atrag incontrolabil în acest an.

Compatibilitate zodii

Un Berbec își poate găsi partenerul ideal în zodia Leului sau în zodia Săgetătorului. De asemenea, Gemenii și Vărsătorii sunt foarte compatibili cu Berbecii.

Pentru un Taur, perechea ideală este o Fecioară sau un Capricorn. La fel de compatibili sunt și Racul și Peștii.

Cei născuți în zodia Gemenilor își găsesc liniștea lângă o Balanță sau un Vărsător. Foarte compatibili cu Gemenii mai sunt Leii și Berbecii.

Pentru Raci, partenerul ideal este născut în zodia Pești sau Scorpion. La fel de bine se înțeleg cu Fecioara și cu Taurul.

Un Leu are nevoie lângă el de un Săgetător sau un Berbec. Fac casă bună și cu Balanțele și Gemenii.

Dacă ești născut în zodia Fecioarei, perechea ideală este o persoană născută în Capricorn sau în Taur. Ești foarte compatibil și cu Scorpionul sau cu Racul.

Pentru Balanțe, partenerul ideal este născut în zodia Gemeni sau Vărsător și, mai puțin cu Săgetătorul și cu Leul.

Scorpionii vor avea o relație deosebită cu Peștii sau Racii. Se înțeleg bine și cu un Capricorn sau cu o Fecioară.

Săgetătorii au nevoie de un Berbec sau un Leu pentru a simți dragostea din plin. Nici Vărsătorul și Balanța nu sunt incompatibili.

Capricornul își poate găsi perechea perfectă în zodiile Taur și Fecioară, dar este foarte compatibil și cu Peștii sau cu Scorpionii.

Pentru Vărsători, astrele recomandă un partener din următoarele zodii: Gemeni, Balanță, Berbec sau Săgetător.

Peștii se înțeleg cel mai bine cu Racii și Scorpionii, însă sunt compatibili și cu Taurii sau Capricornii.