Ionuț Nițulescu Vedete 28.12.2021 18:31

Vlăduța Lupău, acuzată că s-a infectat cu COVID pentru bani: „Îmi vine să o iau razna”

Vlăduța Lupău, acuzată că s-a infectat cu COVID pentru bani:

Coronavirusul face victime și în rândul vedetelor. Ultima care a anunțat că a fost testată pozitiv cu Sars-Cov-2 este Vlăduța Lupău. Imediat după anunțul vedetei au apărut și acuzațiile.

Cântăreața de muzică populară și-a anunțat fanii că are coronavirus pe contul ei de Instagram. A decis să se testeze după ce a început să aibă simptome, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Vlăduța Lupău a mai precizat că nu știe de unde a luat virusul și și-a sfătuit fanii să nu ignore niciun semn.

Vlăduța Lupău are coronavirus

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. 🦠✅ Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa 🙏🏼
Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare.
Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.
Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine! 😟🙏🏼”, este mesajul publicat de cântăreață.

Citește și: Emily Ratajkowski este însărcinată. Vedeta s-a pozat goală, cu burtica la vedere

Cântăreața, acuzată că a luat bani pentru a declara că are COVID

La scurt timp după ce a făcut acest anunț, Vlăduța Lupău s-a trezit în centrul unui scandal, fiind acuzată că a luat bani pentru a spune că are Covid-19. De altfel, nu este singura vedetă din România despre care s-a spus că a făcut asta. De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații cu privire la acest aspect. Adelina Pestrițu sau Andreea Esca au fost și ele acuzate că s-ar fi „îmbolnăvit” pe bani.

vladuta lupau are coronavirus

Vlăduța Lupău nu a lăsat lucrurile așa și a făcut mai multe story-uri pe Instagram în care a dezvăluit cât este de dezamăgită de cei care au făcut astfel de acuzații la adresa ei.

„Nu eram convinsă că vreau să fac publică chestia asta, dar mi-am asumat și am zis să anunț comunitatea mea. Însă, când văd reacția unora… îmi vine să o iau razna… nu-mi vine să cred. Și comentarii răutăcioase, să ziceți cu cât am fost plătită ca să zic chestia asta. Oameni buni, cred că nu ar exista bani pe care ar putea să mi-i ofere cineva ca să fac o reclamă de genul ăsta sau să zic așa ceva. Nici eu, poate până în clipa asta, când am văzut pe buletinul de analize că am ieșit pozitivă, poate nu am crezut în acest virus. Sau nu am crezut atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat și am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în el.

Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală mai gravă. Sunt foarte supărată pe voi, cei care ați scris răutăți. Voi, să îmi scrieți mie… «Cu cât te-a plătit nu știu cine?». Da, poate și eu, când am văzut la alte persoane publice că au postat, am zis: «Nu cred, e vrăjeală!». Nu, nu e vrăjeală. Însă sunt foarte supărată pe comentariile voastre răutăcioase. Nu caut faimă, cred că am suficientă și o am prin muncă. Sunt foarte dezamăgită. Ați reușit să mă enervați, dar vă doresc sănătate multă. Cu siguranță o să treacă pe la toți virusul ăsta… Poate o să spuneți că și nasul înfundat mi l-am pus prin filtru”, a afirmat Vlăduța Lupău pe Instagram.