Ioana Filipescu Vedete 28.12.2022 19:53

Emily Ratajkowski este însărcinată. Vedeta s-a pozat goală, cu burtica la vedere

Emily Ratajkowski este însărcinată. Vedeta s-a pozat goală, cu burtica la vedere

Emily Ratajkowski a anunțat că este va deveni mamă pentru prima dată prin intermediul revistei Vogue. Într-o ținută provocatoare, cu burtica la vedere, modelul internațional i-a luat pe toți prin surprindere.

Modelul în vârstă de 29 de ani a făcut anunțul într-un eseu pentru Vogue, dar și printr-un videoclip. De altfel, au apărut și primele fotografii cu burtica la vedere, iar Emily Ratajkowski arată incredibil.

Emily Ratajkowski este însărcinată

Actrița, supranumită și femeia cu cei mai frumoși sâni din lume, este însărcinată în patru luni, iar în ceea ce privește sexul copilului, aceasta a făcut o afirmație cel puțin bizară:

“Când eu şi soţul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după <> este, aproape întotdeauna, <<Ştii ce vrei?>>. Ne place să răspundem că nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani şi ne va anunţa atunci. Toată lumea râde la asta. Există un adevăr în replica noastră, totuşi, unul care sugerează posibilităţi mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naşte copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce creşte în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinţii cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viaţa şi cine suntem?”, a transmis ea.

Emily Ratajkowski

„Soţului meu îi place să spună că avem împreună o sarcină. Îi spun că, deşi sentimentul este dulce, nu este adevărat. Mă simt rău că ADN-ul întregii sale familii este în interiorul meu, dar ADN-ul meu nu este în el. Este un fel de glumă, dar, la fel ca în remarca pe care o facem despre genul copilului nostru, există adevăr”, a adăugat ea.

Citește și: Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Cu cine s-a căsătorit Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski s-a căsătorit în anul 2018 cu producătorul Sebastian Bear-McClard. La fel de surprinși au fost toți și când au aflat despre căsătorie, mai ales că cei doi fuseseră văzuți puțin timp împreună. Cununia civilă a avut loc în Manhattan, New York, iar actrița a uimit prin simplitate. Aceasta a purtat o jachetă și pantaloni la marele eveniment, care nu au costat mai mult de 250 de dolari.

Sebastian Bear-McClard este producător de filme, dar și unul dintre cei mai invidiați bărbați. În ceea ce privește cariera, Sebastian s-a implicat în producția unor filme precum „Uncut Gems”, „Good Time” sau „Heaven Knows What”, însă este pasionat și de actorie. Soțul lui Emily Ratajkowski a marcat și câteva apariții în producții de scurt metraj.