Gabriela Dinu Vedete 22.10.2022 15:32

Vladimir Draghia: CV, copii, varsta, sotie, inaltime, surse de venit

Vladimir Draghia: CV, copii, varsta, sotie, inaltime, surse de venit

Vladimir Draghia este un actor şi personaj de televiziune din România. Fost înotător de performanţă, acesta a participat şi la Exatlon, competiţie pe care a şi câştigat-o în Republica Dominicană.

S-a născut pe 13 martie 1986 la Galaţi, timp de 12 ani a făcut înot de performanţă şi a făcut parte din lotul olimpic al României. După finalizarea liceului, a obţinut două burse de şcolarizare în Statele Unite ale Americii, însă nu a avut suficienţi bani pentru a şi pleca acolo. A plecat, în schimb, în Italia, acolo unde muncea zilnic, încărcând tiruri.

Ce scrie în CV-ul lui Vladimir Drăghia?

S-a întors în Capitală şi s-a înscris la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din Bucureşti, iar la scurt timp a fost distribuit în serialul Vocea inimii, de la Antena 1. Au urmat o mulţime de reclame şi apariţii TV, iar trustul Intact i-a oferit rolul principal în emisiunea Burlacul.

„Am ajuns la o mică formulă câștigătoare. Viteză, forță, încăpățânare, îndemânare și o doză de întâmplare. Ar fi nedrept să îmi asum toate meritele. Trebuie să recunosc că am avut mare noroc”, spunea Vladimir Drăghia în 2018, după ce câştiga Exatlon, concurs asemănător Survivor România. Acesta a donat tot premiul de 100.000 de euro către MagiCamp, asociaţia care se ocupă de îngrijirea copiilor bolnavi de cancer.

Date Biografice Vladimir Drăghia: înălțime, greutate

Nume complet: Vladimi Roland Drăghia
Data naşterii:13 martie 1986
Locul naşterii: Galaţi, România
Parteneră: Alice Cavaleru
Înălţime: 1,74
Greutate: 72 kg

Vladimir Drăghia are o relaţie de mai mulţi ani cu Alice Cavaleru, alături de care are două fetiţe, pe Zora şi Alegra. Din păcate, cea mică s-a îmbolnăvit după doar două săptămâni de când a venit pe lume şi a făcut septicemie: „După cinci zile de tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge”, mărturisea Alice Cavaleru, care a stat internată cu micuţa în spital. Între timp, problemele de sănătate s-au rezolvat şi sunt mai fericiţi ca oricând.

Vladimir Draghia are ca sursă principală de venit agenţia sa imobiliară, pe care o administrează împreună cu iubita sa.