Gabriela Dinu Vedete 23.10.2023 08:27

Vlad Huidu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Vlad Huidu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Vlad Huidu este fratele celebrului Şerban Huidu şi este căsătorit cu o cântăreaţă de la noi, pe nume Giulia Anghelescu. Din rândurile care urmează veţi afla mai multe despre viaţa acestuia.

Are 42 de ani şi este căsătorit de peste 11 ani cu Giulia, fostă componentă a formaţiei Candy. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat, pe nume Mikael Eduard şi Antonia Sabina.

Cine este Vlad Huidu?

Au avut un start greoi de relaţie şi a fost nevoie de un efort pentru a rămâne împreună, după cum a povestit soţia lui Vlad Huidu, Giulia: „Cred că secretul unei relații de lungă durată este, în primul rând, înțelegerea și prietenia și trebuie să fie și dragoste clar pe acolo pe undeva, dar lucrurile astea sunt un pic mai importante și de asemenea, respectul.

Cred că doar așa poți să ții o relație pe termen foarte lung. Dacă nu sunt astea, degeaba este dragoste”, a mărturisit cântăreaţa.

Vlad şi Şerban Huidu, de la Cronica cârcotaşilor, se aseamănă incredibil din punct de vedere fizic. Dacă vă uitaţi la imagini cu cei doi veţi observa că doar faptul că Vlad are calviţie îi deosebeşte în primă fază. Acesta lucrează şi el în lumea media, dar nu este la fel de celebru cum este fratele său. A început munca în domeniu pe post de cameraman, iar acum face bani din meseria de director de imagine.

Vlad Huidu şi Giulia Anghelescu s-au despărţit pentru o perioadă

Pe Giulia a cunoscut-o chiar pe holurile unei televiziuni şi mărturiseşte că nu s-a gândit c ă va ajunge să trăiască alături de ea: „Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei”, a mărturisit Vlad.

Au avut şi o cumpănă serioasă în relaţia lor, când chiar s-a pus în discuţie divorţul, într-un moment în care comunicarea ître ei nu mai exista. Au luat o pauză de relaţie, iar după un an şi jumătate au realizat că le este mult mai bine împreună: „Oamenii trebuie să aibă răbdare. Răbdarea și înțelegerea e cea mai importantă. Noi am ajuns să ne cunoaștem extraordinar de bine și să știm exact cum să facem când intervine o situație care nu e tocmai roz. De fiecare dată discutăm și încercăm să găsim o soluție, comunicarea e extrem de importantă”, a povestit Giulia despre perioada care i-a schimbat căsnicia.

Date biografice Vlad Huidu

Nume complet: Huidu Vlad
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: Giulia Anghelescu
Data naşterii: 1970