Gabriela Dinu Vedete 28.03.2023 11:43

Giulia Anghelescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie

Giulia Anghelescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie

Giulia Anghelescu este o cântăreaţă născută în Galaţi, pe 7 noiembrie 1984, care a făcut parte din trupa Candy. Numele său de scenă este Giulia şi a fost solista trupei DJ Project.

Avea doar 6 ani atunci când a participat la emisiunea de tip spectacol Tip Top Minitop, prezentată la acea vreme de Ioan Luchian Mihalea. Se întâmpla în 1995, atunci când Giulia îşi lansa şi prima casetă care conţinea melodii compuse de Adrian Ordean şi Mihai Ochiu. Un an mai târziu era cooptată într-un proiect muzical alături de alte două fete, iar în 1998, aceasta a devenit prezentatoarea unei emisiuni pentru adolescenţi.

Ce a făcut Giulia Anghelescu înainte de a deveni celebră

Cântăreaţa a continuat să participe la emisiuni, concursuri şi festivaluri şi a luat parte inclusiv la Şcoala Vedetelor, unde a înfiinţat un trio cu Monica Andrei, cu care avea să cânte în Candy, dar şi cu Andreea Antonescu.

Din 2000, aceasta a început să colaboreze cu prietenul ei din copilărie, Laurenţiu Duţă, care i-a propus să facă parte din trupa Candy, când ea dorea să facă un proiect pe cont propriu. S-a mutat în Bucureşti doi ani mai târziu şi a făcut Liceul Gheorghe Lazăr şi Facultatea de Sociologie – Psihologie de la Universitatea Spiru Haret.

Din 2004, aceasta a părăsit formaţia Candy şi s-a axat pe cariera solo, atunci când a scos şi albumul Giulia, pe 7 noiembrie 2004, adică fix de ziua ei. A scos de-a lungul timpului mai multe albume solo, dintre care aminim: Fluturi, Primul Pas, Un om cu un pian şi a avut duete cu artişti şi trupe precum Direcţia 5, Laurenţiu Duţă, Codu Penal, DJ Andi, Micke, Vali Bărbulescu şi alţii.

Giulia Anghelescu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Anghelescu Huidu Giulia
Anul nașterii: 7 noiembrie 1984
Locul nașterii: Galaţi
Înălțime: 1,70 m
Greutate: 54 kg
Partener: Vlad Huidu

De peste 15 ani implicată într-o relaţie, Giulia Anghelescu este o mamă şi o soţie devotată. Aceasta este şi căsătorită religios cu Vlad Huidu, fratele lui Şerban Huidu de la Cronica Cârcotaşilor, şi au împreună doi copii. Au avut şi ei o perioadă dificilă în relaţie, atunci când au fost despărţiţi, dar au reuşit să treacă peste de dragul celor doi copii.