Gabriela Dinu Vedete 27.12.2022 12:53

Vincenzo Castellano: CV, vârstă, biografie, surse de venit, afaceri

Vincenzo Castellano: CV, vârstă, biografie, surse de venit, afaceri

Vincenzo Castellano este un afacerist italian, cunoscut în România după ce a fost căsătorit cu celebra cântăreaţă Antonia. Are 35 de ani, s-a născut pe 5 iunie 1987 în Italia şi mai are rude cunoscute în România, pe nume Joshua şi Ciro Castellano.

Cu Antonia Iacobescu a fost căsătorit în perioda 2011 – 2020, însă relaţia lor s-a terminat cu mult înainte de a divorţa oficial. Din cauza religiei lor, mormonă, a fost mult mai dificilă desfacerea căsătoriei. Mai ales că au avut împreună un copil, o fetiţă pe nume Maya Rosario Castellano.

Vincenzo Castellano, parte dintr-un clan mafiot italian

În 2014, cei doi şi-au spus adio. Fiecare şi-a refăcut viaţa, deşi erau încă soţ şi soţie în acte. Vincenzo Castellano a tot fost văzut în compania diverselor domnişoare de oraş, în timp ce Antonia şi-a găsit dragostea vieţii, pe Alex Velea. A rămas însărcinată de două ori, are împreună cu artistul doi băieţi, pe nume Akim şi Dominic şi după ce a devenit, în sfârşit, femeie liberă, a început să plănuiască nunta cu Velea.

Revenind la Vincenzo, acesta este cunoscut ca făcând parte dintr-o organizaţie mafiotă din Italia. El şi rudele sale lui, nepoţi ai Pupettei Maresca, prima femeie care a condus vreodată o organizaţie mafiotă, numită Camorra, în Italia, ar fi preluat afacerile de la aceasta. Acest fapt nu a fost, însă, dovedit niciodată.

Din ce face bani, de fapt, Vincenzo Castellano, fostul soţ al Antoniei

În scandalul divorţului, când cei doi s-au judecat pentru custodia fetiţei, care a rămas în cele din urmă la italian, s-au aflat multe dedesupturi despre el şi familia sa.

Ciro Castellano, care a avut o relaţie cu Raluca Sandu, fiica fostului şef al Federaţiei Române de Fotbal, a fost arestat în 1988 pentru spălare de bani, asociere criminală şi şantaj, trafic de arme şi asociere de tip mafiot. Joshua Castellano a fost şi el reţinut de autorităţi în Italia, în 1992, pentru trafic de droguri. Familia lui Vincenzo era cunoscută în Italia pentru „dosarul” deloc curat, iar după ani buni de probleme în ţara „Cizmei”, au decis să se mute. Cei trei fraţi au apărut în Bucureşti cu bani mulţi, decişi să intre în lumea cluburilor de noapte. Despre Bamboo, clubul lui Joshua ştie deja toată lumea că a ars, iar acesta s-a reinventat.

Date biografice Vincenzo Castellano

Nume complet: Vincenzo Castellano
Data naşterii: 2 mai 1987 (35 de ani)
Înălţime: 1,80 m
Locul nașterii: Italia
Partener: divorţat de Antonia, în prezent se iubeşte cu Andreea Ramona

Pentru cine nu ştia deja legăturile de familie ale lui Vincenzo, ei bine, acesta este fiul lui Ciro Castellano şi nepotul lui Joshua. S-a iubit doar un an cu Antonia, timp în care s-au şi căsătorit, după care s-au luptat ani la rând să dizolve căsnicia în acte.

Cine este acum iubita lui Vincenzo Castellano

Din 2012, când s-a produs despărţirea propriu zisă, Vincenzo i-a luat fetiţa Antoniei şi s-a mutat cu ea în Italia, la părinţii săi, iar Maya a fost astfel crescută de bunici.

Vincenzo Castellano are şi el o relaţie serioasă, pe care a făcut-o publică fix de ziua sa de naştere, în urmă cu aproape 4 ani. Iubeşte, în mod surprinzător sau nu, tot o româncă. Se numeşte Andreea Ramona şi a avut, cumva, o stiuaţie similară cu a lui. Adică a mai fost căsătorită şi din acea relaţie a rezultat un copil, un băiat. Cei doi îşi cresc copiii din relaţiile anterioare departe de ochii presei şi formează împreună o familie de invidiat.