Ionuț Nițulescu Vedete 28.12.2022 18:59

Victor Micula riscă închisoarea! A folosit baza de date a MAI pentru a o urmări pe Vlăduța Lupău

Victor Micula riscă închisoarea!  A folosit baza de date a MAI pentru a o urmări pe Vlăduța Lupău

Victor Micula este un personaj extrem de controversat în România, iar aroganța i-a adus de-a lungul timpului multe scandaluri. Recent, milionarul a fost pus sub urmărire penală și riscă închisoarea pentru că ar fi folosit baza de date a MAI.

Victoraș, unul dintre cei mai bogați români, este obișnuit să sfideze mai mereu legea. La 16 ani îşi asmuţea bodyguarzii pe un preşedinte de club comunal de fotbal care nu l-a lăsat să stea pe banca de rezerve, a făcut curse de mașini prin oraș și și-a scos plăcuțele de înmatriculare. A vânat din elicopter și a tras cu mitraliera pe un pod, iar exemplele pot continua.

Vlăduța Lupău, căutată în baza de date a MAI

Acum fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii de la European Drink, are din nou probleme cu legea din cauza legăturilor incredibile pe care le avea cu polițiștii din Oradea. Acesta a fost pus sub urmărire penală pentru că ar fi accesat bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a aflat detalii despre diferite persoane, printre care și cântăreața de muzică de petrecere Vlăduța Lupău.

Faptele s-au petrecut în 2018, potrivit G4media, atunci când Micula a intrat într-o șicană în trafic cu șoferul unui Opel. În urma incidentului, șoferul ar fi încercat să scape și s-a ascuns într-o benzinărie, de unde a apelat numărul de urgență 112.

Victor Micula a cerut ajutorul unui prieten din poliție, în încercarea de a da de urma Opelului dispărut. A mers la sediul poliției, unde i s-a permis accesul în zona Biroului de Supravegherei Video. Dacă tot avea la îndemână baza de date a MAI, milionarul a decis să caute și câteva informații despre Vlăduța Lupău.

Victor Micula

Dosar penal pentru Victor Micula și patru polițiști

Alături de Victor Micula sunt urmăriți penal încă patru polițisti care de-a lungul timpului l-ar fi ajutat pe acesta să acceseze bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne.

„În seara zilei 21 aprilie 2018, suspectul Victor Micula a intrat în aceeași încăpere unde își desfășura activitatea suspecta Ile Camelia, și anume în Poliția Municipiului Bihor Biroul Supravegheri Video, unde, în prezența unei persoane aflate în cercul său relațional, cu folosirea userului și parolei numitei Ile Camelia, care și-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesta nelegal, în interes personal, cu depășirea limitelor autorizării permise agentului de poliție Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, și anume Evidența Auto, Evidență Persoane, respectiv Evidență Pașapoarte, în scopul de afla date confidențiale în legătură cu o persoană de sex feminin (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia, fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliției Mun. Oradea”, se arată într-un dosar în care fiul lui Viorel Micula a fost pus sub urmărire penală.

Citește și: Vlăduța Lupău, acuzată că s-a infectat cu COVID pentru bani: „Îmi vine să o iau razna”

În plus, acesta a purtat uniformă de polițist și a participat la o intervenție. Alături de Victor Micula sunt urmăriți penal încă patru polițisti care de-a lungul timpului l-ar fi ajutat pe acesta să acceseze bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne.