Gabriela Dinu Știri 26.05.2021 12:34

Unde sunt amplasate cluburile de swingeri din București. Locațiile secrete unde își fac de cap cuplurile fără prejudecăți

Unde sunt amplasate cluburile de swingeri din București. Locațiile secrete unde își fac de cap cuplurile fără prejudecăți

Nu mai este de mult un secret că în Bucureşti viaţa de noapte este printre cele mai distractive din Europa. Centrul Vechi, cluburile de distracţie şi cele de swingeri au făcut din Capitala noastră un punct de atracţie pentru turişti din toate ţările.

Bucureştiul a intrat de mult timp pe lista oraşelor care oferă o varietate de moduri în care să-ţi petreci nopţile. Totuşi, pentru cei care caută distracţia într-un club de swingeri, trebuie să ştie că există anumite reguli de îndeplinit înainte de a fi acceptaţi. Totodată, în aceste locaţii, pot fi întâlnite şi persoane care practică prostituţia.

Cluburi de swingeri din Bucureşti

Pentru cine nu ştie deja, swingul înseamnă schimbul de parteneri. Pentru cei care se delectează cu această metodă nonconformistă este un mod interesant de a trata o ieşire în oraş. Atunci, cuplul se implică într-un mod sexual cu un alt cuplu iar actul se poate consuma atât în aceeaşi încăpere, cât şi în camere diferite, dacă simt nevoia de intimitate.

În Capitală există trei cluburi speciale pentru swingeri. Attraction Club este cel mai celebru, iar preţurile sunt următoarele: un cuplu achită 200 lei, o femeie singură dă 100 de lei, în timp ce un bărbat singur va achita suma de 300 de lei.

Cam în aceeaşi zonă se învârt şi celelalte două cluburi, vorbim despre VIP Swinging Club şi Play 4 Two. În ultimul menţionat, preţul este de 200 lei pentru cupluri, 100 de lei pentru o femeie singură şi 200 de lei pentru bărbaţii neînsoţiţi.

Reguli speciale pentru cluburile de swingeri din Bucureşti

În general, aceste cluburi frecventate în weekend de un număr de 30-40 de persoane. Un club de swingeri este dotat cu o sală de băuturi tip bar şi una de socializare. Aici clienţii se cunosc între ei, după care urcă la primul etaj, unde sunt spaţii special amenajate pentru cei care doresc să continue ce au început la parter 🙂

După cum am spus anterior, există o serie de reguli bine stabilite pentru cei care vor să calce pragul unui astfel de club. Sunt primiţi doar clienţii care au un aspect fizic plăcut. Trebuie să înţelegi întotdeauna că nu înseamnă nu. Şi trebuie să fii un om elegant, rafinat, cu un look de glamour.