Ionuț Nițulescu Vedete 28.02.2023 12:06

Adrian Mititelu Jr., show în Mamaia. Cea mai scumpă șampanie, adusă pe imnul Ligii Campionilor

Adrian Mititelu Jr., show în Mamaia. Cea mai scumpă șampanie, adusă pe imnul Ligii Campionilor

Au revenit petrecerile de fițe în Mamaia. Din weekendul de 1 mai de pe litoral nu au lipsit șampaniile scumpe, cluburile de fițe și aroganțele. În centrul atenției a fost și Adrian Mititelu Jr., patronul FC U Craiova.

Acesta a petrcut un weekend de pomină în Mamaia, după ce echipa sa a câștigat cu CS Mioveni (4-2) și a făcut un pas mare către promovarea în Liga 1.

Mititelu Jr., show la Mamaia

Imaginile publicate pe internet au arătat cum s-au distrat bogătașii aflați în cluburile de fițe pe litoral. Șeful de la FC U Craiova nu a putut sta departe de lumina reflectoarelor. El a comandat câteva sticle scumpe de șampanie, care i-au fost servite cu imnul Ligii Campionilor pe fundal.

Mititelu Jr. a sărbătorit cu ștaif parcursul excelent al echipei sale în play-off-ul de promovare, după victoria cu Mioveni, cu scorul de 4-2.

Dacă Eugen Trică, antrenorul echipei, a fost reținut în declarații după meci, Adrian Mititelu Jr. nu s-a putut abține să nu facă show la malul mării, fiind convins că echipa lui poate ajunge în Champions League.

„Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte. Am întâlnit poate una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. Noi ne uităm doar la noi. Campionatul se joacă, încă nu e nimic terminat. Jucătorii sunt foarte motivați. Hora bucuriei am făcut-o și după meciul cu Rapidul, am făcut-o și azi. Dacă ne ajută Dumnezeu să intrăm cu aceeași atitudine la Timișoara, probabil o să o facem și acolo. Cam asta se întâmplă la noi la Universitatea Craiova. Trebuie să fim precauți. Orice meci trebuie să îl jucăm foarte bine. Trebuie să le luăm pas cu pas. Deocamdată, nu am realizat nimic. Până nu vom deveni matematic campioni, nu pot să fiu liniștit”, a declarat Eugen Trică, la finalul meciului cu CS Mioveni.

Citește și: Care este istoria clubului Loft din București. Cine sunt patronii și ce era acolo înainte

Adrian Mititelu, condamnat la 5 ani de închisoare

Acesta a uitat chiar și de problemele tatălui său aflat în închisoare, și a făcut senzație într-un club de fițe din Mamaia. Mititelu Jr. spune că tatăl său este la curent cu tot ce se întâmplă la clubul său.

„Am vorbit și despre fotbal, cât s-a putut. Comunicăm non-stop, nu este nicio problemă. Este o relație directă și nimic nu se face fără știrea lui. Ce a făcut el cred că nu o să facă nimeni, este foarte greu ceea ce a reușit el (…) Este o perioadă bună a echipei, cred că avem șapte meciuri în care nu am mai pierdut. Sperăm să o ținem pe aceeași linie și să promovăm”, a spus Adrian Mititelu Jr, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Adrian Mititelu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare într-un alt dosar de evaziune fiscală. În plus, Mititelu are de plată și suma de 18,24 milioane lei, aproximativ 3,7 milioane de euro.