Gabriela Dinu Știri 20.03.2021 16:00

Unde se filmează, de fapt, emisiunea Burlacul, transmisă de Antena 1

Unde se filmează, de fapt, emisiunea Burlacul, transmisă de Antena 1

Burlacul 2021 este cea mai nouă producţie a Antenei 1. Conceptul este unul vechi, însă, ce a mai fost folosit de trustul Intact, iar acum, prin aducerea lui Andi Constantin, emisiunea Burlacul a revenit după mai bine de 5 ani de pauză.

Noul burlac este un personaj controversat, deloc străin de lumea media de la noi. A fost concurent la Insula iubirii, produs de acelaşi post TV, după care a devenit ispită într-un alt sezon, pentru ca mai apoi să sară în barca numită Kanal D, după ce a participat la primul sezon Survivor România, filmat în 2020.

Unde se filmează, de fapt, emisiunea Burlacul, transmisă de Antena 1?

Andi Constantin a fost protagonistul unui mega scandal, după ce au apărut filmuleţe cu el în timp ce se autosatisfăcea în faţa unei camere web pentru bani. A recunoscut şi el că a făcut videochat şi şi-a asumat fără probleme trecutul, spunând că părinţii l-au trimis la studii cu doar 100 de lei în buzunar şi asta a fost soluţia sa de avarie pentru a se întreţine şi a face bani.

Emisiunea este prezentată de Răzvan Fodor, celebrul cântăreţ şi fost membru al formaţiei Krypton, devenit şi om de televiziune între timp. La startul emisiunii, au fost 25 de fete, care uşor, uşor, vor fi cernute până când Andi Constantin îşi va găsi aleasa inimii.

Locaţiile pentru filmările acestei emisiuni sunt fie restaurante şi localuri din Bucureşti, fie din Istanbul. Producătorii emisiunii Burlacul au decis ca emisiunile să fie filmate în România şi Turcia, iar asta a fost un mister pentru concurente, care nu se aşteptau la o excursie chiar în inima Turciei, mai ales pe timp de pandemie.

Prima emisiune Burlacul a fost filmată într-un cadru de poveste pentru gazda emisiunii, Răzvan Fodor. Este locul în care eş şi Irina, frumoasa lui soţie, şi-au unit destinele pe 10 septembrie 2020. Aşa sunt alese toate locaţiile pentru show, să aibă o semnificaţie aparte şi o încărcătură atât pentru burlacul Andi Constantin, cât şi pentru Fodor sau chiar pretendentele la inima lui Andi.