Ionuț Nițulescu Utile 23.12.2022 14:01

Trucul secret prin care poți afla câte persoane ți-au salvat pozele pe Instagram

Trucul secret prin care poți afla câte persoane ți-au salvat pozele pe Instagram

Ți-ar plăcea să știi câți oameni au salvat poze de pe contul tău de Instagram? Acest lucru este posibil printr-un truc secret.

Probabil că și tu ai făcut asta cel puțin o dată în viața ta. Fie că ai vrut să arăți fotografia și altora sau pur și simplu ți-a plăcut, trebuie să știi că fapta ta ar putea fi descoperită de către posesorului respectivului cont de Instagram. Este valabil și invers, astfel că și tu poți afla dacă cineva a salvat vreo fotografie de pe profilul tău.

De fiecare dată când cineva salvează o fotografie de pe contul tău de Instagram, aceasta apare în folderul „Saved/Salvate”, până când ștergi fotografia.

Citește și: Cum poți să downloadezi clipuri video de pe Youtube și Facebook

Află dacă cineva a salvat poze de pe contul tău de Instagram

În mod normal, Instagram nu dezvăluie astfel de informații. Există însă un truc pentru a vedea ce se întâmplă cu fotografiile tale.

Tot ce trebuie să faci este să treci de la contul personal, la cel de afaceri/business. Vei găsi această opțiune în Settings/Setări. Atunci Instagram-ul îți va cere să te conectezi la o pagină Facebook de afaceri. Totodată, vei fi nevoit să alegi o categorie pentru contul tău. Ce,e mai utilizate sunt sănătate, frumusețe sau blog personal.

Apoi, adaugă adresa de email, numărul de telefon și o adresă. Nu e nevoie să completezi și alte informații. Acum, contul tău de business pe Instagram este activ. Nu te îngrijora, te poți întoarce la cel personal oricând.

Cont de afacere pe Instagram

Apasă pe orice fotografie publicată deja și vei afla câți oameni au salvat-o. Nu vei afla însă cine a făcut asta, ci doar câți au salvat fotografia ta.

Există și avantaje în a avea un profil de afaceri. Dacă ai mai mult de 10.000 de urmăritori, poți adăuga un link la poveștile tale (Story) și îți poți promova contul.

Cel mai mare avantaj este că ai acces la date statistice privind modul de funcționare al contului tău. Vei afla ușor care sunt cele mai potrivite ore pentru a posta, dar și care este publicul tău țintă.

Dacă te gândești să devii influencer, atunci ar trebui să faci asta. Instagramul te ajută să-ți optimizezi conținutul în funcție de audiență. În plus, nu costă nimic!