Gabriela Dinu Știri 18.03.2021 08:58

Totul despre Ștefan GHE de la Craiova: vârstă, cazier, familie, cont de Tik Tok original

Totul despre Ștefan GHE de la Craiova: vârstă, cazier, familie, cont de Tik Tok original

Ştefan „Ghe” de la Craiova este unul dintre personajele controversate din lumea virtuală. A devenit cunoscut pe reţelele de socializare după ce a postat un videoclip în care cânta o melodie compusă de el, apoi a fost arestat.

Tânărul din Craiova cânta versurile „Ţi-ar sta bine într-un şeptar” într-un stil specific, însoţit de celebra lui replică ce i-a devenit şi poreclă „Ghe”. Tânărul în vârstă de 26 de ani a ajuns viral pe Tik Tok mai ales pentru că era filmat de diverse persoane care îl puneau să le cânte pe stradă contra unor sume modice de bani.

Ce scrie în cazierul lui Ştefan Ghe de la Craiova?

Onorant sau nu, aşa a ajuns Ştefan Ghe la urechile lui De Santo, unul dintre cei mai de succes producători de manele din România, care l-a cooptat pentru o piesă reală. Au înregistrat un videoclip şi piesa a avut succes pe YouTube. Se numeşte, desigur, „Ţi-ar sta bine” şi o cântă Cattivo Gilll Cu De Santo şi Ştefan Ghe, alături de fratele său.

Şi el are aceeaşi meserie, cântă şi postează videoclipurile pe Tik Tok şi chiar a împrumutat numele de scenă de la fratele său, se numeşte Toni Ghe, dar este mai puţin celebru decât acesta.

Ce legătură are Ştefan de la Craiova cu clanurile interlope?

Cazierul lui Ştefan GHE nu este unul curat deloc. Căci în luna decembrie a anului trecut a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a intrat în casă peste o femeie, pe care a jefuit-o. Acesta i-ar fi sustras femeii mai multe obiecte, dar şi o sumă importantă de bani.

Pe lângă această faptă, Ştefan Ghe de la Craiova mai are şi alte antecedente penale şi este un cunoscut al poliţiştilor olteni. A provocat mai multe scandaluri şi bătăi, filmându-se chiar vânăt şi tumefiat la faţă în multe din videoclipurile sale.

Familia lui Ştefan de la Craiova este numeroasă. A fost crescut de bunici, după ce tatăl a murit, iar mama i-a părăsit. Mai are încă 7 fraţi şi George Pian, unul dintre membrii grupării Duduianu din Capitală, l-a ajutat în repetate rânduri cu bani şi mâncare.