Păcuraru Stelian Trending 14.09.2023 11:30

Totul despre Neti Sandu: vârstă, înălțime, salariu la Pro TV, familie, copii, soț

Totul despre Neti Sandu: vârstă, înălțime, salariu la Pro TV, familie, copii, soț

Sunt 26 de ani de PRO TV, 26 de ani în care doar câteva vedete au rămas fidele postului din Pache Protopopescu. Andreea Esca, Florin Busuioc și Neti Sandu sunt cele mai importante nume.

Când rostești fiecare dintre aceste nume, le atribui imediat și locul pe care-l ocupă în cadrul postului. Andreea Esca, evident, la știri, Busu la meteo iar Neri Sandu, la horoscop. Deși o știm de atâția ani, detalii despre viața ei au apărut extrem de rar. Este căsătorită, are copii sau chiar câți ani are Neti Sandu informații puțin știute despre misterioasa Neti.

Neti Sandu, viața personală: ce vârstă are, cu cine a fost căsătorită, detalii despre familie

25 noiembrie e data de naștere a îndrăgitei vedete TV. Dar care e anul de naștere? Ei bine, pe 25 noiembrie 1958, în urmă cu 62 de ani, așadar, s-au aliniat planetele și a apărut pe lume Neti. Și-ar fi dorit să aibă copii, dar nu a fost să fie pentru ea. Întâi a avut o relație care a început în clasa a XI-a și care s-a terminat după opt ani. „A fost destul de constructivă relaţia, dar eram prea mici şi nu înţelegeam nimic, ne jucam. Îmi plăcea că era imprevizibil.”, a declarat vedeta în emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM. A avut și o căsnicie, la 24 de ani, dar s-a terminat rapid, după numai doi ani.

Cea mai lungă relație a lui Neti Sandu a durat 10 și a fost cea care și-a pus cel mai mult amprenta asupra ei. A fost părăsită de iubitul ei chiar în perioada în care începea aventura la Pro TV, iar Neti a avut nevoie de cinci ani de psihoterapie pentru a trece peste. Cel care i-a fost alături un deceniu și-a explicat plecarea într-un bilet în care îi spunea că își poartă reciproc ghinion și că de aceea o părăsește.

Așa arăta Neti Sandu în tinerețe
Așa arăta Neti Sandu în tinerețe

„Eu de-aia n-am luptat niciun milimetru şi nu i-am cerut nicio explicaţie, pentru că eu n-aş fi avut niciio posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza. (…) Dacă nu ar fi plecat şi dacă nu s-ar fi întrerupt totul atât de dureros, de-o cruzime rară – că în prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă, iar eu când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău”, a mai declarat prezentatoarea horoscopului de la Pro TV.

Ce salariu are Neti Sandu la Pro TV

Nu a mai avut puterea de a-și construi altă relație, dar are alături oameni dragi care o iubesc. Sora ei și cele două fiice, nepoatele lui Neti, dar și strănepoțica uneia dintre fetele surorii, îi sunt aproape.

Faptul că Neti Sandu e o persoană statornică și loială o arată cei 25 de ani puși în slujba aceluiași post de televiziune. Nici pretențiile financiare ale celei care apare în fiecare dimineață la horoscop nu sunt foarte mari. Are un salariu de trei mai mic decât cel al lui Florin Busuioc, deși ambii au intervenții scurte în cadrul jurnalelor de la Pro. Astfel, Busu câștigă undeva în jur de 3000 de euro, în timp ce Neti Sandu încasează un salariu de 1000 de euro.