Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:52

Totul despre Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la Cuțite și America Express. Cine este și ce salariu are la Antena 1

Totul despre Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la Cuțite și America Express. Cine este și ce salariu are la Antena 1

Mona Segall este omul cu show-ul din televiziunea de la noi. Are 60 de ani, a lucrat în Pro TV, acolo unde a produs cele mai de succes emisiuni, iar de câţiva ani a părăsit „barca” din Pache Protopopescu, mergând la Antena 1.

Mona Segall este cea care a produs Dansez pentru tine, Vocea României, Românii au Talent, Alege Asia, Ştii şi câştigi, Roata norocului, Preţul corect, Te uiţi şi câştigi, Ecuaţia Pro, Ministerul comediei şi Vara Ispitelor.

Cine este, de fapt, Mona Segall şi cum a ajuns din Pro TV la Antena 1?

Mona a început munca în domeniu ca asistent de regie şi regizor secund la Studiourile Buftea, participând la filmările unor producţii de excepţie, cum ar fi Liceeni, Lumini şi Umbre. A lucrat acolo în perioada 1973-992, după care s-a angajat în Media Pro şi Pro TV, acolo unde a fost director al Mediavision. După 19 ani în Pro TV, Mona Segall a ajuns la Antena 1, pe 14 aprilie 2014, acolo unde activează şi în prezent, fiind cea care produce emisiunile de succes Asia Express ori Chefi la cuţite.

Mona a lucrat şi la alte emisiuni din Antena 1, la Poftiţi pe la noi, Dansez printre stele, Iadul bucătarilor şi X Factor. Atunci când şi-a negociat venirea în trustul Intact, Mona Segall a negociat Intens, aşa a ajuns să primească un salariu colosal de 20.000 de euro lunar! Poate părea o sumă uriaşă, însă având în vedere că ea este „creierul” emisiunilor cele mai de succes din trust, şefii au acceptat fără prea mari bătăi de cap.

Biografie Mona Segall:

  • s-a născut pe 7 iunie 1961;
  • este căsătorită şi are un fiu;

După venirea Monei Segall la Antena 1, toată echipa cu care lucrează şi-a schimbat întregul mod de funcţionare după ea. Căci geniul venit din Pro TV are şi anumite fixuri. Precum faptul că nu se poate trezi de dimineaţă şi începe munca după ora 11:00, aşa au ajuns şi angajaţii emisiunilor la care lucrează si aibă întregul program decalat din cauza ei. Mona Segall admite că este un lucru dificil, dar spune că altfel „nu poate funcţiona”.