Gabriela Dinu Știri 10.12.2022 13:28

La ce oră anunță, de fapt, Antena 1 câștigătorul Chefi la Cuțite 2020

La ce oră anunță, de fapt, Antena 1 câștigătorul Chefi la Cuțite 2020

Chefi la cuţite şi-a ales cei trei finalişti din sezonul cu numărul 8. Gina Pistol a făcut anunţul marţi seară, în a doua semifinală.

Roxana Blenche, Maria Şandru şi Ionuţ Belei sunt cei trei concurenţi care se vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Din nou, conform datelor anunţate de Antena 1, postul a fost lider de audienţă cu această emisiune, după ce şi prima semifinală a câştigat lupta cu posturile concurente pe toate segmentele de piaţă.

La ce oră se află câştigătorul emisiunii Chefi la cuţite

Câştigătorul sezonului 8 va fi ales de un juriu format din 11 bucătari de top de la noi din ţară, care vor mânca meniul creat de fiecare concurent în parte. Astfek, Roxana, Ionuţ şi Maria vor avea de făcut un starter, un main course, dar şi un desert. Mai exact, este vorba despre o masă completă, care trebuie să fie fără greşeală, având în vedere faza în care se află.

Finala va fi difuzată la ora 20:30, pe Antena 1, iar câştigătorul se va afla în jurul orei 23:45, la fel cum s-a întâmplatt şi în cazul semifinalei, fiind anunţaţi ultimii trei concurenţi rămaşi în joc în timpul aceleaşi ore.

Dramatismul a atins cote maxime marţi seara la Antena 1, după ce s-au anunţat primii doi finalişti, când să anunţe şi a treia persoană care va lupta pentru titlul de bucătarul anului, Gina Pistol a făcut o declaraţie bulversantă pentru toţi concurenţii. Locul trei din clasament era, de fapt, ocupat de două persoane, care obţinuseră acelaşi număr de puncte din proba anterioară.

Situaţia extrem de neplăcută a fost rezolvată după ce chef Florin Dumitrescu a fost pus să aleagă dintre conucrenta lui Sorin Bontea, Maria Şandru, şi Paul Maxim, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. În cele din urmă, Florin Dumitrescu a trimis-o în ultimul act pe Maria Şandru, după ce s-a aflat că ea obţinuse un punctaj mai mare în două din cele trei probe disputate.

Finala Chefi la cuţite are loc miercuri, de la ora 20:30, iar câştigătorul va fi anunţat chiar în această seară.