Ionuț Nițulescu Știri 23.12.2022 10:41

Ce studii are Lidia Fecioru, moderatoarea Adevăruri Ascunse, pe Antena 3

Ce studii are Lidia Fecioru, moderatoarea Adevăruri Ascunse, pe Antena 3

De Lidia Fecioru ai auzit, cel mai probabil, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, difuzată pe Antena 3 și moderată de către Cătălina Porumbel.

Alături de astrologul Mihai Voropchievici, Lidia Fecioru este invitata permanentă a emisiunii, devenind deja celebră pentru „leacul zilei”, dar și pentru informațiile pe care le aduce telespectatorilor despre zodii sau din domeniul ezoteric.

Citește și: Ce este sindromul Stockholm și cum se manifestă acesta

De la medic legist, la bioterapeut de renume

Lidia Fecioru are 57 de ani și până să găsească o meserie care să i se potrivească în totalitate le-a încercat pe toate. A fost, pe rând, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, secretară de editură și, poate cel mai interesant, medic legist.

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai renumiți parapsihologi de la noi din țară
Lidia Fecioru este unul dintre cei mai renumiți parapsihologi de la noi din țară

Puțini știu că Lidia Fecioru este moldoveancă de peste Prut. Tot în Republica Moldova a urmat Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Legală. A lucrat că medic legist la Departamentul de crimă organizată din Chișinău, unde a și descoperit, pentru prima dată, puterile ei paranormale.

„Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.

O astrogramă a făcut-o să renunțe la medicină pentru totdeauna. A plecat la Moscova, unde a studiat parapsihologia, iar în 1991 a venit în România. Aici, Lidia Fecioru și-a deschis propriul cabinet de bioterapie și de medicină alternativă. Aceasta este astăzi unul dintre cei mai renumiți parapsihologi de la noi din țară și un bioterapeut de renume.

Ce este bioenergoterapia

Bioenergoterapia este o terapie alternativă la medicina tradițională, ce definește boala ca un blocaj energetic, o tulburare a circuitelor energetice. Mai precis, bioenergoterapeutul reușește să curețe câmpul energetic al pacientului prin anumite tehnici și deblochează energia negativă.

În România, bioenergia și bioenergoterapia stârnesc controverse. În timp ce unii consideră că este o formă de har divin, alții cred că e doar o înșelăciune. Vracii, şamanii sau vrăjitorii se foloseau de această tehnică pe care o combinau cu efectele anumitor plante pentru a realiza efectele pe care şi le doreau.