Gabriela Dinu Știri 26.12.2021 13:46

TOP SUV-uri 4X4 cu consum mic pe care orice familie ar trebui sa le aibă

TOP SUV-uri 4X4 cu consum mic pe care orice familie ar trebui sa le aibă

„jeep”. Dacă vrei să îţi iei o maşină de familie, cu un consum mic, din rândurile următoare veţi afla care sunt modelele care vi se potrivesc.

Jeep este o marcă de maşină de sine stătătoare, nu un model, iar SUV reprezintă Sports Utiliy Vehicle şi conţine maşini înalte, cu tracţiune 4×4, ideale pentru familişti şi nu numai. Maşini mari, grele, la care te-ai aştepta să aibă un consum mare, dar de ceva timp au fost scoase pe piaţă şi modele cu un consum decent, pe care să şi-l poată permite majoritatea persoanelor.

Cele mai bune SUV-uri, care consumă 7l/100 km

Scopul SUV-urilor este acela de a circula pe suprafeţe accidentate, au capacitatea de a remorca şi încărca şi, cea mai importantă caracteristică dintre toate, este aceea că factorul siguranţă este la cel mai înalt nivel.

Următoarele maşini SUV, de teren, pe care le vom prezenta în următoarele rânduri, au un consum mic, în jurul a 7 litri pe suta de kilometri.

Peugeout 3008 este o maşină perfectă de familie, cu un design sofisticat şi un interior elegant. A apărut în 2016 şi are un motor diesel economic, de 1,6 l, cu un consum infim, de 5,13 l pe suta de kilometru. Exista şi varianta mai puternică, însă la acest model sunt şi ratele acceptabile.

Honda HR- V are modelul Civic Tourer, care are un consum incredibil şi este recunoscută la nivel mondial pentru asta, adică de 2,8 l/100 km.

Mitsubishi Outlander PHEV este un SUV extrem de bine vândut, hybrid, cu unele costuri de rulare foarte mici şi aspect tradiţional de maşină de teren. Are un consum de combustibil de 2 litri/100 km și emisiile de CO2 de 41 g/km.

Citeşte şi:

Cele mai frumoase concerte Revelion 2022. Unde poți merge să asculţi muzică de sărbători
Ce bornă trebuie să conectezi prima oară atunci când încarci bateria

Skoda Kodiaq este un model practic şi unul dintre cele mai apreciate autoturisme speciale pentru familie. Motorul diesel are un consum de 6,1 l la suta de kilometri, se conduce uşor şi are un interior plăcut.