Gabriela Dinu Știri 25.12.2021 12:24

Cele mai frumoase concerte Revelion 2022. Unde poți merge să asculţi muzică de sărbători

Cele mai frumoase concerte Revelion 2022. Unde poți merge să asculţi muzică de sărbători

Revelionul este prilej de petrecere pentru toţi românii. Este modul nostru de a spune adio anului care tocmai a trecut şi de a-l primi pe cel nou în haine de sărbătoare.

Majoritatea oamenilor îl petrec în familie, există persoane cărora le place să meargă la munte, la mare, în cluburi şi organizează petreceri spectaculoase.

Unde se ţin concertele în aer liber de Revelion

În acelaşi timp, sunt şi foarte mulţi pasionaţi de muzică live şi aşteaptă în fiecare an Revelionul pentru a-l petrece în aer liber.

La noi în ţară sunt multe oraşe în care de Anul Nou se va petrece prin concerte şi muzică live. Chiar dacă pandemia de coronavirus le-a pus beţe în roate organizatorilor şi nu vor fi la fel de multe petreceri ca în anii precedenţi, oraşele în care se vor organiza concertele vor avea un show spectaculos, cu focuri de artificii impresionante.

Primăriile din Bucureşti, Arad sau Timişoara au pregătit concerte fabuloase pentru noaptea dintre ani. În Capitală, concertul de Revelion va fi organizat de către Primăria Sectorului 3. Nicuşor Dan s-a plâns că nu a avut suficient timp pentru a organiza la nivel de Capitală:

Citeşte şi:

La ce temperatură se coace pâinea și în câte minute e gata
Program Penny de Crăciun. Orarul complet pentru zilele de 24, 25 și 26 decembrie

„Noile condiţii au fost anunţate prea din scurt. Primăria nu va organiza ea însăşi un Revelion în Bucureşti, dar dacă există operatori privaţi care să plătească taxa pe respectivele spaţii şi dacă vor să organizeze Revelioane, sunt liberi să o facă.

Este destul de puţin probabil să o facă pentru că nu s-au manifestat în acest moment”.

În oraşele mari precum Cluj Napoca, Baia Mare şi Suceava nu vor avea loc concerte, în schimb municipalităţile au pregătit focuri de artificii pentru locuitori.

Este un nou an în pandemie, cu restricţii şi reguli, însă cu ocazia sărbătorilor de iarnă oamenii legii au relaxat măsurile pentru ca românii să se poată distra de Crăciun şi Anul Nou.