Gabriela Dinu Filme & Seriale 21.11.2022 11:41

Top filme și seriale care au premiera în decembrie HBO Max

Top filme și seriale care au premiera în decembrie HBO Max

HBO Max le-a pregătit fanilor o mulţime de surprize. Serialele lor favorite au fost reînnoite şi vor avea parte de noi sezoane, care vor fi disponibile din decembrie 2022.

Primul pe lista favoritelor este Gossip Girl, o continuare a celebrei serii cu acelaşi nume, dar cu alte personaje. Chuck şi Blair şi povestea lor de dragoste adorată de fani deceniile trecute, precum şi efervescenta poveste de viaţă a Serenei sunt reamintite în acest nou serial, în care există cu totul alte poveşti şi în care „fata bârfitoare” nu mai este din rândul elevilor.

Ce filme şi seriale apar pe HBO Max în decembrie 2022

Aici intervine adevărata surpriză, căci cine nu a văzut deja primul sezon va avea parte de un mare şoc atunci când va observa răsturnarea de situaţie. Două personaje din serialul-mamă au fost aduse în Gossip Girl cel nou, şi aici vorbim despre Georgina Sparks, fosta bună prietenă a Serenei, şi unul dintre cele mai uneltitoare personaje, precum şi fiul ei, Milo. Cel din urmă a fost crescut în trecut pentru o perioadă de Dan, pe care Georgina îl amăgise că i-ar fi tată. Micuţul Milo a crescut acum, este chiar elev în şcoala unde învaţă noile caractere din serial. Din 1 decembrie 2022, veţi putea vedea pe HBO Max un nou sezon, plin de surprize.

Materiile întunecate este iarăşi un serial apreciat de fanii HBO Max, care va reveni din decembrie 2022. Mai exact, din 5 decembrie va putea fi văzută adaptarea după trilogia de nuvele fantastice scrisă de Philip Pullman.

Cărţile urmăresc maturizarea a două personaje principale, Lyra Belacqua şi Will Parry, care pornesc într-o călătorie prin universuri paralele. Vor fi adăugate elemente alegorice din domenii controversate sau nu, precum fizica, fizica cuantică, folozofie, metafizică, simbolismul religios şi filozofia religiilor.

Ce episoade noi apar pe HBO Max în decembrie

Alte filme şi seriale de top vor fi adăugate pe platforma HBO Max în ultima lună a acestui an. Mai mult, vor putea fi disponibile şi filme de Crăciun şi seriale care amintesc de sărbătorile de iarnă, pentru iubitorii acestui gen.

Alte filme şi seriale pe care le puteţi vedea pe platformă: The White Lotus, Ştirile săptămânii, Avenue 5 II, Jurământul, Tânărul Sheldon, Familia Winchester, Doamna de la curăţenie, Spencer, Mize mari la colegiu, Complexul de locuinţe, Interviurile lui Bob Costas, Star girl, Paradis II, O nouă poveste de Crăciun, Vieţile sexuale ale studentelor, Strigă-mă pe numele tău, Kung fu, Garcia, False positive, Joe Pera vorbeşte cu tine, Chef fără risipă, Vremea răzbunării, Bărbaţii care au vândut Cupa Mondială, Doi îndrăgostiţi şi un urs, Ce l-a omorât pe Maradona, 11 lovituri, Cea mai rea fată din lume şi Regele Tweety.