Gabriela Dinu Știri 29.12.2022 01:22

Cum poți vedea online subtitrat filmul HBO Umbre

Cum poți vedea online subtitrat filmul HBO Umbre

Umbre, serialul realizat de HBO, este unul dintre cele mai apreciate creaţii din România. A fost „devorat” imediat ce a fost difuzat la TV şi de cum a fost disponibil pe platforma HBO.

Aplicaţia HBO Go este primul loc unde veţi putea urmări online subitrat serialul Umbre. Cum îl pot vedea online utilizatorii de internet, care nu au cont pe HBO? Ei bine, cei care nu au cont pe platformă pot vedea filmul pe site-urile româneşti care difuzează acest serial, dar care sunt ilegale, deoarece nu deţin drepturi în acest sens.

Cum poți vedea online subtitrat filmul HBO Umbre

Aşadar, modul cel mai sigur de vizionat online subitrat este prin intermediul aplicaţiei sau…la TV, atunci când este difuzat de HBO. În prezent, serialul Umbre are trei sezoane a câte 8, 6, respectiv 7 episoade. Rămâne de văzut dacă va exista şi un sezon patru al serialului. Actorul din rolul principal, Şerban Pavlu, a vorbit recent despre posibilitatea unei continuări a seriei, dar s-a rezumat să declare că acest lucru se va întâmpla doar: „La cererea publicului. Ieșiți în stradă și faceți un grup pe facebook, Noi vrem sezonul 4 din Umbre”.

Ce este Umbre?

HBO şi-a dorit să facă din această creaţie un film altfel, un film diferit faţă de restul serialelor deja existente pe piaţa românească, unul care repetă locaţiile sau scenele. În mare parte, le-a ieşit, pentru că avem în faţă o formulă simplă, o poveste cu mafioţi, cu un personaj principal cu suflet, un interlop cu suflet. Primul sezon al serialului a făcut furori în aplicaţia postului şi a fost în 2019 cel mai urmărit serial după capodoperele Cernobîl sau Game of Thrones.

De unde provine numele serialului? A răspuns la această întrebare chiar Relu: „Sunt umbrele din viața noastră, umbrele acestui oraș în care trăim, plin de tot felul de contradicții… Dar cred că este vorba despre acele umbre pe care fiecafe le are în propria lui viață. Pentru că este una mai specială. „Umbre” nu este ca orice alt serial de televiziune. El e realizat în regim de film. Cele șapte episoade din sezonul al treilea, de exemplu, s-au filmat în vreo trei luni și ceva”, a spus Şerban Pavlu pentru Click.ro.