Păcuraru Stelian Filme & Seriale 09.02.2022 09:30

Când apare HBO Max în România și cum poți avea acces la platformă între timp

Când apare HBO Max în România și cum poți avea acces la platformă între timp

Adio, HBO GO! Bun venit, HBO Max! Warner Media se pregătește de o schimbare importantă, care va afecta și piața din România. În sensul bun. Platforma HBO Go își va încheia activitatea, urmând ca locul ei să fie luată de mult mai modernul HBO Max.

Noua platformă de streaming HBO Max se va lansa oficial în România pe 8 martie 2022. Utilizatorii vechi, de pe vechiul HBO Go, vor beneficia de o ofertă extraordinară la noile abonamente.

Când apare HBO Max în România și cum poți avea acces la platformă între timp

Astfel, un abonament lunar pentru HBO Max în România va costa 4,99 euro/lună. Totuși, cei care sunt clienți fideli și care au deja abonament HBO Go vor beneficia de un preț special: 3,30 euro/lună. Toate abonamentele și prețurile disponibile vor putea fi consultate direct din aplicație.

HBO Max va combina seriale și filme noi cu producții de mare succes din anii trecuți. Vestea bună este că producțiile marcă proprie vor putea fi găsite pe platformă în 45 de zile de la lansarea în cinematografe.

”Ruxx”, cea mai nouă producție românească marca HBO, va putea fi văzută, de asemenea, pe HBO Max, din 8 martie 2022. Alte seriale, precum ”Todo Lo Otro”, ”Lust”, ”The Thaw” sau ”Garcia” își vor găsi și ele locul în noua platformă de streaming.

Dacă nu mai ai răbdare până pe 8 martie și vrei să vezi cum stă treaba cu HBO Max, atunci poți apela la un serviciu VPN pentru a utiliza platforma mondială hbomax.com.

Un singur abonat își poate personaliza până la 5 profiluri și poate vedea 3 streamuri în același timp. Un lucru extrem de important este acela că HBO Max nu limitează numărul de dispozitive asociate, așa că aici te vei bucura de ”nelimitat”.

În prezent, HBO Max este disponibil în 46 de țări din America și Europa, iar din 8 martie se va extinde la 61 numărul de țări cu acces full.