Gabriela Dinu Știri 09.07.2021 14:38

TOP 10 locații de cazare în Vama Veche. Au unele dintre cele mai mari note pe booking

TOP 10 locații de cazare în Vama Veche. Au unele dintre cele mai mari note pe booking

Majoritatea românilor care merg în vacanţă la Vama Veche îşi caută cazare pe Booking. Vă prezentăm cele mai bine clasate 10 cazări din această staţiune, conform site-ului de specialitate şi a recenziilor turiştilor care le-au trecut pragul.

Preţurile nu sunt din cele mai piperate, în funcţie şi de cerinţele turiştilor. De regulă, o noapte de cazare, în Vama Veche, pentru două persoane se ridică undeva la suma de 300 de lei şi preţurile cresc în funcţie de facilităţi.

Cele mai bune 10 spaţii de cazare de la Vama Veche

Cele mai apreciate 10 locaţii de cazare de la Vama Veche, după cum au fost apreciate de persoanele care au mai fost cazate acolo şi în trecut, sunt următoarele:

La Frontiera
– este situată la malul mării, la o distanţă de 2,2 km de plaja Durankulak. Are şi restaurant propriu cu bar şi grădină. Totodată, aceasta dispune şi de camere pentru familii şi terase. Este cotată la 3 stele şi cazarea pentru o noapte aici începe de la suma de 315 lei.

The Pines Boutiques Villa
– se află în vecinătatea La Frontiera, la aceeaşi distanţă de Plaja Durankulak. Este dotată cu pisicină şi camerele au wi-fi. Pentru un sejur de 3 nopţi aici veţi plăti undeva la 1.000 de lei pentru o cameră.

Los Anghelos
– este situată la 2,7 km de plaja Durankulak şi oferă spaţii de cazare ce au un lounge comun. Aici vă puteţi relaxa oricând, la terasă şi grădină. Este cotată la 4 stele, are parcare privată şi o noapte de cazare porneşte de la 400 de lei.

Pagini din Vamă
– are nota 9,2 pe Booking şi este printre preferatele turiştilor. Oferă camere cu wi-fi şi au parcare privată. O noapte de cazare porneşte de la 320 lei pentru două persoane.

PurşiSimplu
– este situat în Vama Veche în apropiere de Plaja Amphora. Oferă wi-fi gratuit, camping cu o terasp şi grădină. Primesc şi stăpâni cu animăluţe.

Valurile Mării Vama Veche
– se află la 1,5 kmd e plaja Durankulak şi este cotată la 9,5 pe Booking, după recenziile turiştilor. Au bar, parcare privată gratuită, grădină şi terasă.

Casa OK by OVO
– este o pensiune ce oferă zonă de plajă privată. Este chiar pe malul mării şi costă 500 de lei pe noapte.

Ema
– are trei stele şi se află la 1,6 km de plajă. Oferă spaţii de cazare cu wi-fi, ecran plat şi canale prin cablu.

Bohemian Spirit
– se află la 2,2 km de plagă şi are un lounge comun, cu o bucătărie la care au acces toţi turiştii. La fel şi grădina. Are wi-fi gratis pe toată proprietatea, inclusiv în curte şi grădină. Este cotată la 9,4 după recenzii.

Vila Amir
– este situată la 1,8 km de plajă şi dispune de terasp cu grădină şi parcare gratuită. Este un motel care le poate pune la dispoziţie şi camere de familie celor care doresc asta.