Gabriela Dinu Vedete 21.11.2022 15:09

Theo Zeciu: CV, vârstă, biografie, venit din Youtube, iubită

Theo Zeciu: CV, vârstă, biografie, venit din Youtube, iubită

Theo Zeciu este un youtuber cunoscut din România. S-a născut în Bucureşti şi locuieşte în Capitală dintotdeauna. Acesta este absolvent al Colegiului Naţional Matei Basarab din Bucureşti şi a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Pesemne că studiile sale îl ajută acum în cariera pe care şi-a ales-o, dar vorbim din punct de vedere al modului în care îşi manageriază activitatea, căci online-ul şi YouTube-ul nu se învaţă la facultate, cu atât mai puţin nu la ASE.

Cine este Theo Zeciu şi ce scrie în CV-ul lui

S-a născut pe 25 septembrie 1998, ştie limba engleză şi italiană, iar pe data de 4 decembrie 2019 şi-a început activitatea pe YouTube, acolo unde are la momentul actual 871.000 de abonaţi. Theo Zeciu spune că are trei „fraţi”, vorbim de Mihai Hanek, Cosmin şi Bogdan Puiu, iar acesta este implicat într-o relaţie cu Cristina Cesima din noiembrie 2019.

Relaţia lui Theo Zeciu cu iubita lui a început în acelaşi timp în care s-a apucat de YouTube, iar celebritatea nu l-a schimbat, judecând după faptul că cei doi au rămas împreună şi în prezent.

Într-un vlog pe care l-a postat în luna iulie a acestui an, Theo Zeciu a oferit detalii despre banii pe care îi câştigă în fiecare lună. Acesta şi-a creat contul pe 2 iulie 2012, tipul canalului său este de divertisment, are 699.000 de abonaţi pe YouTube şi un număr de 77.609.762 vizualizări. Astfel, el câştigă undeva la 11.760 de dolari din YouTube, în jur de 52.920 lei şi spune că banii pe care îi scoate din această reţea în fiecare lună reprezintă echivalentul a 39 de salarii minime din România.

Pe lângă banii pe care îi scoate din activitatea sa principală de youtuber, Theo Zeciu are activitate intensă şi pe Instagram, acolo unde este urmărit de 454.000 de persoane. Totodată, are şi o afacere online „The power of smile”, acolo unde comercializează haine.