Gabriela Dinu Știri 23.06.2022 21:30

Irina Deaconescu: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din Youtube si Tik Tok

Irina Deaconescu: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din Youtube si Tik Tok

Irina Deaconescu este o cunoscută influenceriţă din România, activă pe Instagram, Tik Tok sau YouTube. Cariera ei s-a schimbat de ceva ani, la fel ca şi conţinutul pe care îl promovează pe canalele sale online, pe care l-a adaptat vieţii sale din prezent.

Mai exact, aceasta a trecut de la trucurile de make-up şi sfaturile de beauty, din care făcea bani frumoşi pe internet, la viaţa de mămică şi postările sale au în general legătură cu cele două fetiţe pe care Irina le are.

Ce scrie în CV-ul Irinei Deaconescu, iubita lui Cristi Manea?

Irina Deaconescu este, de mai mulţi ani, într-o relaţie de dragoste cu fotbalistul Cristian Manea. Acesta a cerut-o de soţie la malul Mării Negre, după ce i-a făcut o surpriză alături de cele mai bune prietene ale sale, precum Antonia şi alte cântăreţe celebre, însă nunta nu s-a concretizat până acum.

Cei doi au împreună două fetiţe, pe nume Victoria şi Venus, iar Irina le creşte în mare marte singură, având în vedere cariera soţului său, aceea de fotbalist, care nu îi permite să stea acasă pentru prea mult timp. De aceea, Irina este ajutată de mama sa, care s-a mutat la Cluj, totul pentru a o ajuta cu cele două fetiţe.

Irina Deaconescu s-a născut pe 7 ianuarie 1998 şi din 2000 formează un cuplu cu fotbalistul Cristian Manea, pe care l-a cunoscut la celebrul festival de muzică Untold.

Date Biografice Irina Deaconescu: înălțime, greutate

Nume complet: Irina Deaconescu
Data naşterii: 7 ianuarie 1998
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Cristi Manea
Greutate: 63 kg
Înălţime: 1,73 m

Irina Deaconescu a recunoscut că i-a fost greu să se întreţină în adolescenţă şi de aceea a făcut videochat. A spus chiar ea lucrul acesta, asumându-şi trecutul pe care l-a avut:

„Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat … Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut.

Însă, în martie 2017, am fost sunată de o prietenă care mi-a spus că au apărut poze cu mine pe internet, dezbrăcată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba. Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă puteam opri. Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână”.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc
Irina Begu