Gabriela Dinu Vedete 16.11.2022 13:20

Alex Montrey: CV, vârstă, surse de venit, venituri din Youtube

Alex Montrey: CV, vârstă, surse de venit, venituri din Youtube

Alex Montrey este unul dintre cei mai cunoscuţi tineri din online-ul românesc. Acesta îşi asigură traiul prin veniturile pe care le încasează atât din YouTube, cât şi din Instagram, acolo unde are o comunitate mare.

Vlogurile şi postările sale sunt pe teme diverse şi de aceea are succes, având în vedere că abordează situaţii din mai multe categorii sociale şi are priză la un public larg, nu neapărat de nişă, cum se întâmplă în cazul colegilor săi. Conform site-urilor de specialitate, Alex Montrey poate ajunge lunar la câştiguri de până la 190.000 de euro, doar din YouTube.

Cine este Alex Montrey şi câţi bani face din YouTube

În urmă cu patru ani, Alex Montrey a zis să încerce şi altceva şi s-a apucat de făcut şi montat videoclipuri pentru YouTube. Cel mai greu i-a fost să comunice în faţa camerei, iar clipurile pe care le-a postat iniţial erau urmărite de 200 de persoane. Muncind din ce în ce mai mult, acesta a reuşit să scape de trac şi să creeze conţinut de calitate.

În prezent, a ajuns să aibă peste 80.000 de abonaţi pe canalul său de YouTube şi clipurile sale sunt extrem de apreciate. Cel mai cunoscut vlog al său este acela în care mănâncă dulciuri la preţul de doar un leu şi a strâns 2 milioane de vizualizări din asta.

Alex Montrey s-a despărţit de iubită?

Un alt videoclip, ieşit din sfera vloggurilor comune, este acela în care Alex Montrey filmează un conac bântuit din România, despre care se spun poveşti horror. Acest vlog a strâns până în prezent 387.000 de vizualizări pe YouTube.

Are o relaţie de peste doi ani cu o frumoasă blondină. De curând şi-a băgat fanii în sperieţi, după ce a anunţat că a rămas din nou singur:

”Nici nu știu cum ar trebui să încep cu acest clip, însă este adevărat, acesta este ultimul nostru clip împreună și sunt singur chiar acum, pentru că am vrut să vorbesc cu voi, să vă explic de ce am luat această decizie. Îmi este destul de greu să fac acest clip și mai ales să vorbesc despre acest subiect pentru că nu este o decizie luată de pe o zi pe alta, mă gândesc de ceva timp la această alegere, însă astăzi simt cu adevărat că a venit momentul”, spunea Montrey, însă nu se referea la relaţia sa de dragoste, ci la maşina sa, pe care voia să o vândă.