Gabriela Dinu Știri 22.06.2022 12:29

Subiecte Bacalaureat 2022. Ce a picat la examenul de Economie. BAC 2022

Subiecte Bacalaureat 2022. Ce a picat la examenul de Economie. BAC 2022

Elevii claselor a XII-a, precum şi cei care din diverse motive nu au promovat examemul în anii anteriori, susţin în această săptămână examenul de Bacalaureat.

Astăzi, are loc proba la alegere, ţinând cont de specializarea profilului liceal ales şi dau examen la una dintre următoarele materii: Geografie, Economie, Logică, Fizică, Chimie ori Informatică.

Ce subiecte au avut de rezolvat la Economie elevii care au dat examenul de Bacalaureat 2022?

În rândurile care urmează vom vorbi despre subiectele de la examenul de Economie, care a început astăzi, la fel ca celelalte, la ora 9:00. Candidaţii au putut intra în săli începând cu ora 7:30, dar nu mai târziu de ora 8:30, iar orice întârziere a fost considerată ca fiind neprezentare.

Primii elevi care pot ieşi din sala de examen o pot face doar după trecerea primelor 90 de minute, indiferent dacă au terminat mai repede sau nu şi doar fără să predea subiectele de examen, pentru a preveni eventualele fraude. Totodată, subiectele care s-au dat astăzi la toate materiile anterior menţionate vor putea fi disponibile pe Ştiri Directe în cel mai scurt timp, odată ce Ministerul Educaţiei le va publica pe site-ul oficial, edu.ro.

Citeşte şi:

Subiecte Bacalaureat 2022. Ce a picat la examenul de Istorie. BAC 2022
Subiecte Bacalaureat 2022. Ce a picat la examenul de Matematică. BAC 2022

După cum am mai spus anterior, acestă probă are statut opţional şi este susţinută ca probă E.d), în funcţie de filiera, profilul şi specializarea elevilor.

După proba de azi, mai au un singur hop doar elevii care au de dat examenul de Limba Maternă, în timp ce restul aşteaptă să îşi vadă rezultatele. Primele vor fi disponibile pe 27 iunie, urmând ca după soluţionarea contestaţiilor să se afişeze rezultatele finale, pe data de 30 iunie 2022.

Elevii vor putea consulta notele primite la Bacalaureat doar prin accesarea site-ului edu.ro şi introducerea codului unic primit în ziua probei de la Limba şi literatura română.