Ioana Filipescu Vedete 26.08.2022 14:58

Ștefania Codreanu, iubita lui Speak: CV, vârstă, biografie, înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Ștefania Codreanu, iubita lui Speak: CV, vârstă, biografie, înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Cristina Ștefania Codreanu este cântăreață de muzică pop, dansatoare, model, personalitate TV și vlogger. Are peste 1,1 milioane de admiratori care îi urmăresc conținutul de pe rețelele sociale, de altfel, o sursă importantă de venit.

Pasiunea pentru vlogging a iubitei lui Speak a apărut pe când avea doar 14 ani, însă șapte ani mai târziu a trecut, cu adevărat, la treabă, atunci când și-a făcut cont de YouTube. A fost răsfățată de mică, fiind singurul copil al unei familii înțelegătoare, în care totul s-a spus pe față, fără ocolișuri.

Ștefania Codreanu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Cristina Ștefania Codreanu

Poreclă: Libelula

Data nașterii: 25 decembrie 1996

Vârsta: 25 de ani

Locul nașterii: Galați

Partener: Speak

Înălțime: 1,69 m

Greutate: 52 de kg

 

Cine este, de fapt, Ștefania şi ce scrie în CV-ul ei

Ștefania Codreanu avea să-l întâlnească pe Speak în urmă cu mai bine de cinci ani. La o filmarea unui videoclip al unei piese. Atunci s-a înfiripat idila de durată, se pare. O lovitură pentru ”Libelula” și pe plan profesional, și sentimental.

Cum a curs viața Ștefaniei până să-și întâlnească marea iubire? Să începem cu vacanțele de vară, pe care, copilă fiind, le petrecerea în casa bunicilor. Acolo unde îi era permis să facă orice. A crescut repejor și țintele ei s-au îndreptat către Capitală.

În 2015, se muta la București, unde începea ascensiunea. Și unde avea să-l cunoască pe Speak, moldovean de-al ei. S-a mutat pentru că era ghidată de dorința de nou și de marea sa pasiunea pentru dans, să poată lucra cu cei mai buni coregrafi și dansatori.

Și-a început cariera de dansatoare la un an distanță și a colaborat cu numeroși artiști, în clipurile cărora a apărut, printre care: Elena Gheorghe, Inna, Smiley, Fly Project, Randi.

What’s UP a fost primul artist cu care Ștefania a acceptat să meargă în concerte, apoi a apărut Speak. Atunci își redescoperea mai vechea pasiune, muzica. Și avea să-și găsească și iubitul. “Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă el a descoperit că am voce și că am putea face lucruri foarte cool”, a dezvăluit Ștefania.

Ulterior, au urmat ore de canto pentru perfecționare, sesiuni de studio, și melodii care s-au bucurat de un real succes. “Drinking about you”, “Solo un momento”, “Prea târziu” și “Esentele”, lansată alături de Nicole Cherry. Ulterior, Ștefania a mai lansat “Aleg să iert” și colaborarea “Timpul”, împreună cu Speak.

”Libelula”, slariu uriaș din Youtube

Ștefania Codreanu nu o duce deloc rău la capitolul financiar. Ea face bani din vloguri și din imaginea sa. Și nu se poate plânge de lipsă de contracte, având 1,1 milioane de admiratori care îi urmăresc conținutul de pe rețelele sociale.

Artista ar primi lunar de la YouTube o sumă cuprinsă între 2.300 și 37.200 de dolari.

Ea și-a făcut cont pe cea mai populară platformă de video în vara lui 2017, iar aici își publică nu doar melodiile, ci și episoadele de vlog.