Gabriela Dinu Utile 12.06.2022 11:14

Cum poți plăti mai puțin Youtube Premium și Youtube Music dacă ești pe iOS sau iPadOS

Cum poți plăti mai puțin Youtube Premium și Youtube Music dacă ești pe iOS sau iPadOS

Din 2019, serviciul YouTube Premium a ajuns şi în România, odată ce a apărut şi YouTube Music, în 2019. Aceste servicii au devenit disponibile pe toate dispozitivele mobile, dar şi în browsere, însă pentru a le utiliza, clienţii trebuie să plătească bani în plus la abonament.

Cei care sunt nevoiţi să umble mai mult în portofel sunt utilizatorii de telefoane cu sistem de operare iOS, adică cei care au iPhone sau iPadOS. Dar există şi un „catch”, prin care aceştia pot ajunge să achite mai puţin pentru a utiliza cele două aplicaţii de mai sus.

Ce poţi face pentru a plăti mai puţin la YouTube Premium sau YouTube Music?

Cei de la Google cer 22 de lei în fiecare lună pentru accesul la aplicaţia YouTube Music şi 26 de lei pentru YouTube Premium. Pentru cei care doresc să se conecteze la mai multe conturi, vor trebui să achite suma de 39 de lei şi îşi vor putea asocia până la maximum cinci conturi diferite, pentru fiecare membru al familiei, care se va putea bucura de toate avantajele utilizării celor două aplicaţii.

Cei care îşi fac aceste abonamente premium vor primi automat şi accesul la YouTube Music şi cu doar 4 lei în plus te poţi bucura de avantajele premium, pe toate dispozitivele. Când vorbim de beneficii ne referim la redarea de muzică pe YouTube fără reclame, chiar şi în mod offline.

Citeşte şi:

Care sunt cele mai urmărite canale de Youtube din lume
Cum poți să downloadezi clipuri video de pe Youtube și Facebook

Un alt avantaj, care nu este disponibil decât dacă utilizezi YouTube Premium, este acela că poţi folosi aplicaţia cu ecranul închis sau atunci când eşti într-o altă aplicaţie.

Cel mai simplu mod prin care cei care au telefoane Apple pot evita achitarea suprataxei este să nu cumperi abonamentul prin App Store, ci prin oricare variantă disponibilă: Android, Windows, macOS, sau chiar din browser-ul telefonului sau tabletei prin Safari ori Chrome.