Ioana Filipescu Vedete 25.08.2022 14:25

Speak: CV, vârstă, biografie, înălțime, nume real, greutate, salariu, avere, familie

Speak: CV, vârstă, biografie, înălțime, nume real, greutate, salariu, avere, familie

Ștefan Sprianu, cunoscut sub numele de scenă Speak, este un cântăreț român de muzică pop, producător muzical și vlogger. Speak devenea celebru pentru hit-uri precum „Lasă-mă-mi place’, „A lu mamaia’, „Gelozia’ și multe altele.

Este logodit cu Cristina Ștefania Codreanu, poreclită ”Libelula”, dansatoare și cântăreață de muzică pop, pe care a cerut-o de soție în emisiunea Asia Express, unde cei doi au participat în urmă cu doi ani.

Cinci ani de relație au împlinit, în aprilie, Speak și Ștefania, dar cei doi s-au cunoscut cu mult înainte, în timpul filmărilor videoclipului piesei ”Libelula”, scoasă de Ștefan. S-au plăcut și au devenit un cuplu care, iată, este de durată.

Speak biografie: vârstă, înălțime

Nume real: Ștefan Sprianu

Data nașterii: 24 octombrie 1986

Vârsta: 35 de ani

Locul nașterii: Bacău

Înălțime: 1,90 m

Greutate: 90 de kg

Parteneră: Ștefania, alias Libelula

Ce scrie în CV-ul lui Speak

Ștefan Sprianu a fost sportiv profesionist, asta până să împlinească 20 de ani. A jucat baschet la CSS Bacău de la vârsta de nouă ani, dar a cochetat şi cu tenisul, atletismul şi înotul. „Eram talentat, am fost desemnat cel mai tehnic jucător de baschet al României la categoria Juniori 3.

Totuși, m-am lăsat pentru că am simțit că nu mai sunt perspective din punct de vedere sportiv. Am ales să mă duc în Iași la facultate și am jucat și acolo, însă am renunțat definitiv în momentul în care a trebuit să aduc bani de acasă”, a declarat Speak.

Speak: salariu, venituri

Muzica i-a venit ca o mănușă și a început să cocheteze cu ea în perioada studenției. În 2009, a intrat în echipa HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley. Iar de acolo, drumul a fost ușor. Și au apărut și câștigurile. Devenise o vedetă, astfel că veniturile au început să curgă din mai multe părți.

Contracte de imagine și drepturi de difuzare pentru piesele compuse și cântate plus bani veniți din participarea la emisiuni, cum a fost Asia Express, alături chiar de iubita lui, Ștefania.

De menționat că Speak își gestionează finanțele corespunzător, responsabil, și muncește pentru propria agoniseală, însă un singur aspect îl determină să arunce cu banii, atunci când vine vorba despre haine și încălțări.

Speak, probleme cu greutatea

Speak avea să dezvăluie că, în urmă cu mulți ani, când nu o cunoscuse pe ”Libelula”, a avut rpobleme cu kilogramele în plus. A și explicat motivul, dar și cum a reușit, în timp record, să le dea jos.

„Nu prea mâncam. Aveam multe cântări, eram mereu pe drumuri și mâncam din benzinării. La vremea aceea nu țineam foarte mult la imagine. Nici acum nu sunt slab, dar nici ca atunci. Aveam cap de elefant. Când intram în club, mă așezam pe canapea și abia puteam să mă mai ridic. Am slăbit 13 kilograme într-o lună, mâncând pepene roșu”, a povestit artistul.