Ionuț Nițulescu Vedete 22.01.2023 23:48

Primele declarații ale Ștefaniei despre despărțirea de Speak

Primele declarații ale Ștefaniei despre despărțirea de Speak

Fanii au observat repede că Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă pe care Speak i l-a oferit chiar la Asia Express. Acum, artista a dezvăluit ce se întâmplă cu relația lor.

Formează unul dintre cele mai iubite cupluri de showbiz, mai ales după ce au participat la Asia Express, însă recent s-a spus că Speak și Ștefania ar fi pus capăt relației lor. Zvonurile au fost întărite de faptul că Ștefania a apărut în mai multe fotografii fără inelul de logodnă.

Adevărul despre Speak și Ștefania

În cadrul unei emisiuni tv, Ștefania a pus capăt tuturor zvonurilor și a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între ea și Speak.

Artista a dezvăluit că a decis să nu mai poarte o inelul, după ce i-a căzut piatra de câteva ori. Vrea să aibă grijă de el, motiv pentru care îl va purta doar la evenimentele speciale.

„Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a mărturisit Ștefania la Antena Stars.

Citește și: Andreea Berecleanu: vârstă, CV, înălțime, greutate, familie, salariu la Prima TV

Speak și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express

Așadar, nicidecum nu este vorba despre o despărțire. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și au planuri serioase pentru nuntă, pe care au amânat-o din cauza pandemiei.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin (n.r. Chef Sorin Bontea), aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak pentru OK! Magazine anul trecut.

Speak și-a cerut iubita de soție în cadrul emisiunii Asia Express. A fost un moment emoționant, la care Ștefania nu se aștepta. Cei doi au ajuns până în semifinală, fiind întrecuți de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, cu care au legat o frumoasă prietenie.