Gabriela Dinu Știri 19.04.2022 11:40

Sorin Pârcălab: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, surse de venit

Sorin Pârcălab: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, surse de venit

Sorin Pârcălab este un cunoscut actor de comedie, face stand-up şi dacă nu aţi ajuns la unul dintre show-urile lui, atunci cu siguranţă îl ştiţi din clipurile devenite virale pe Tik Tok.

Sorin spune că a fost tot timpul atras de comedie şi se laudă că spiritul său l-a moştenit chiar de la tatăl şi bunicul său, doi oameni care se ghidau după principiul care spunea că viaţa va fi mai frumoasă dacă tratezi totul cu umor.

Cine este, de fapt, Sorin Pârcălab?

Comediantul s-a născut în 1981, în Marghita, judeţul Bihor, are 39 de ani şi primul contact cu meseria pe care o practică în prezent l-a luat atunci când s-a mutat în Timişoara, pentru a urma o facultate. Acesta s-a înscris la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Politehnicii, iar atunci când era în anul doi de facultate a decis să intre în grupul umoristic OZN, de la Casa de Cultură, din Timişoara.

Inventiv din fire, aşa cum îi stă bine unui comediant de anvergura lui, Sorin Pârcălab a mers alături de doi dintre cei mai buni prieteni ai săi, Flavius Kocsis şi Gigi Roşu, la preselecţiile emisiunii Românii au Talent. Asta se întâmpla în 2011, iar cei trei au prezentat un show de pantomimă muzicală cu care au dat juriul şi publicul timişorean pe spate.

Date Biografice Sorin Pârcălab: înălțime, greutate

Nume complet: Sorin Pârcălab
Data naşterii: 1981
Locul naşterii: Marghita, Bihor, România
Parteneră: căsătorit
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,83 m

S-a mutat în Bucureşti convins că acesta este pasul pe care trebuie să-l facă dacă vrea cu adevărat o carieră în comedie şi se pare că bine a făcut.

Sorin Pârcălab este căsătorit şi are o familie frumoasă, iar banii îi face în prezent din spectacolele pe care le dă la Comics Club, din care mai fac parte şi Toma Alexandru, Cristi Popesco şi Sergiu Floroaia, dar şi din stand up. Mai mult, aceştia au şi un canal de YouTube extrem de expreciat, „Ceva mărunt”, unde postează glume şi clipuleţe amuzante. A participat şi la iUmor de la Antena 1, unde a ridicat toată sala în picioare.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase