Ionuț Nițulescu Știri 28.12.2022 20:08

Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Visele noastre pot fi interpretate în mai multe feluri, iar de cele mai multe ori subconștientul încearcă să ne transmită unele mesaje pe care nu știm să le interpretăm. În somn rațiunea noastră nu mai funcționează și în acest fel creierul nostru are ocazia de ase relaxa și de a depăși barierele obiectivității care, de cele mai multe ori, nu ne lasă să vedem anumite lucruri așa cum sunt. 

Mesajele astrale apar în timpul nopții atunci când noi le dăm voie să ne atenționeze cu privire la anumite situații. Visele despre sarcină simbolizează, în cele mai multe dintre cazuri, anumite aspecte ale vieții tale personale care cresc și se dezvoldă. De cele mai multe ori, visul în care ești însărcinată poate reprezenta nașterea unei idei noi, unei noi direcții sau a unui proiect nou.

Ce înseamnă dacă te visezi gravidă

Visul în care ești însărcinată poate spune multe despre personalitatea ta. Mesajul care îți este transmis la nivel inconștient poate scoate la iveală anumite conflicteși probleme pe care nu le poți rezolva în viața reală.

Sarcina în vis reprezintă faptul că vrei să te eliberezi de anumite probleme care simți că te presează sau pus și simplu îți dorești cu ardoare o schimbare în viața ta. Sarcina reprezintă o stare de stagnare, fericire sau îngrijorare. Sarcina reprezintă acea schimbare ireversibilă, care o dată produsă, pentru cel care visează nu mai există cale de întoarcere.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, când visezi sânge. Explicația viselor 

Ce înseamnă nașterea în vis

Naşterea în vis reprezintă în plan material împlinirea dorinţelor, rezultatul muncii tale şi roadele care acum se materializează. Dacă visezi că dai naştere şi copilul este liniştit este semn că speranţele pe care le nutreşti acum cu privire la o anumită situaţie din viaţa ta se vor concretiza într-un mod pozitiv şi totul va fi la final aşa cum ţi-ai dorit tu.

Dacă visezi că dai naştere unui copil mort este semn că anumite speranţe pe care le nutreai pentru un anumit proiect se destramă uşor, uşor şi totul îţi scapă printre degete. În final rezultatele vor fi negative şi extrem de distructive pentru tine. Naşterea unui copil mort simbolizează sfârşitul unei relaţii sau distanţarea de ceva la care tu ţii foarte mult.