Ionuț Nițulescu Utile 23.12.2022 13:14

Ce înseamnă, de fapt, când visezi sânge. Explicația viselor

Ce înseamnă, de fapt, când visezi sânge. Explicația viselor

Ai visat sânge, iar asta te pune pe gânduri? E semn bun sau rău? Iată ce înseamnă acest vis în credința populară și ce spun specialiștii despre acest lucru.

În mare, sângele este un semn bun, fiind un semn al vitalității. Sângele apărut în vis poate indica prosperitatea sau norocul, însă există și situații când acesta este aducător de vești proaste. Italienii cred că sângele în vis este semnul succesului.

Descifrarea visului depinde foarte mult și de context. Iată cele mai comune vise cu sânge și ce semnificație are fiecare în parte.

Visezi sânge? E semn bun!

Surprinzător, sângele poate avea nenumărate semnificații bune. Dacă visezi că scuipi sânge înseamnă că îți vei îndeplini un vis pe care ți-l dorești cu adevărat.

Ceva mai neobișnuit este să visezi că bei sânge. Dacă ai avut un astfel de vis, ești norocos. Te așteaptă zile bune și te vei îmbogăți peste noapte.

Femeile care visează sânge nu ar trebui să se îngrijoreze. Este semn de epuizare fizică, însă nu prevestește nimic rău. Pentru gravide, acesta simbolizează viața din interior.

Atunci când visați pete de sânge pe corp, dar fără să fiți răniți, indică un succes imediat.

Când ar trebui să te îngrijorezi

Dacă visezi că ești rănit și îți curce sânge, înseamnă că ești cuprins de teamă sau remușcări. Totodată, s-ar putea să fii copleșit de situația în care te afli.

O rană care sângerează abundent în vis s-ar putea să te avertizeze asupra unei pierderi, înfrângeri sau faliment.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, când visezi foc sau incendii

Dacă ești pe masa de operație și afli că pierzi sânge, s-ar putea să te cerți la serviciu, în timp ce sângerearea unui deget se traduce prin pierdere financiară. Totodată, fii cu ochii-n patru. S-ar putea să afli că persoana de lângă tine nu a fost tocmai fidelă.

Dacă visezi că o altă persoană sângerează în fața ta, ai grijă cum te comporți. S-ar putea ca tu să fii cel care îi provoacă o suferință în viața reală.