Ionuț Nițulescu Utile 23.12.2022 16:12

Ce înseamnă, de fapt, când visezi aur. Explicația viselor

Ce înseamnă, de fapt, când visezi aur. Explicația viselor

Ți se întâmplă des să visezi aur, dar nu știi dacă este semn bun sau rău? Ce înseamnă atunci când visezi metalul prețios și la ce trebuie să te aștepti în următoarea perioadă. 

Aurul în vis, semnul bunăstării

Atunci când visezi aur ar trebui să te aștepți doar la lucruri bune, dar nu este așa. În același timp visul în care îți apare aurul poate însemna lăcomie sau tentație. Aurul mai reprezintă, de asemenea, și valorile pe care le apreciezi în viața de zi cu zi. Visul poate fi interpretat ca un semn că trebuie să îți apreciezi mai mult calitățile și resursele pe care le ai, dar le subestimezi.

Dacă în visul tău ești surprins în momentul în care îngropi aurul, acest semn simbolizează faptul că încerci să ascunzi ceva, cum ar fi cunoștințe despre ceva sau informații prețioase. Dacă în visul tău cumperi aur înseamnă că vei pierde niște prieteni din cauza zgârceniei. Aurul în vis mai poate aduce mesajul necesității reevaluării unei relații. Dacă aurul se dovedește a fi fals, poate simboliza descoperirea adevărului despre tine însuți.

Citește și:  Ce înseamnă, de fapt, când visezi că ești însărcinată

Fii atent la obiectele pe care le visezi

Dacă visezi monede din aur este un semn bun, ele reprezentând bunăstarea si succesul pe toate planurile, iar praful de aur reprezintă regretele de a fi pierdut pe cineva drag sau o relație care s-a încheiat de curând. Frunzele de aur reprezintă un viitor luminos și prosper, iar dacă visezi o oală din aur vei fi recompensat pentru munca ta sau pentru efortul depus pentru cineva.

Semnul rău este atunci când visezi lingouri din aur, acest vis fiind interpretat ca o necesitate de avea grijă de finanțele tale, de modul în care îți gestionezi situația financiară, pentru că riști să-ți pierzi toți banii.  Aurul este asociat cu iluminarea interioară și simbolizează viața, lumina și soarele.