Gabriela Dinu Știri 17.01.2023 16:32

Reziliere contract Vodafone. Ce acte sunt necesare și care este procesul

Reziliere contract Vodafone. Ce acte sunt necesare și care este procesul

Rezilierea contractului la Vodafone este un proces care se poate face doar dacă vă prezentaţi fizic într-un magazin de specialitate. Nu există varianta unei rezilieri la distanţă.

Pe vodafone.ro găseşti informaţii cu privire la modul în care vei semna acest contract, însă detaliile le vei primi doar într-o agenţie, după cum spune şi anunţul:

Ce trebuie să faci dacă vrei să reziliezi contractul la Vodafone?

„Pentru această solicitare este necesar să depui o solicitare în orice magazin propriu Vodafone. Vei afla toate detaliile necesare de la unul dintre reprezentații noștri din magazine”, şi abia după cererea ta va fi procesată.

Totodată, singurul document de care ai nevoie atunci când mergi într-o agenie este cartea sau buletinul de identitate. Dacă ai cumpărat şi un telefon de la Vodafone, atunci lucrurile se mai „complică” puţin, căci este nevoie să trimiţi o scrisoare recomandată, ori să suni la *222. Totodată, atunci când vrei să renunţi la contractul cu această firmă şi încă ai de plătit rate la un produs achiziţionat prin intermediul abonamentului, fie el telefon sau laptop, atunci trebuie să ştii că vei fi obligat să îţi achiţi toate ratele rămase şi abia după cererea ta va fi luată în calcul şi ulterior procesată:

Cum arată un contract cu Vodafone?

„Pentru rezilierea unilaterală a contractului este necesar să ne trimiți o scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, la adresa Strada Barbu Văcărescu, nr. 201, sector 2, București, cod poștal 020276, să vii într-un magazin Vodafone sau să ne suni la numărul *222.

În cazul în care vrei să renunți la contract, dar ai cumpărat un telefon în rate pe factură, este necesar să achiți, cumulat, ratele rămase până la terminarea perioadei contractuale inițiale”, se arată în anunţul celor de la Vodafone.

Atunci când semnezi un contract cu Vodafone, acesta se numeşte contract la distanţă, căci este semnat între dvs şi un profesionist Vodafone în nume propriu sau un agent autorizat. Pentru a rezilia un astfel de angajament ai nevoie să procedezi la fel.

Dacă eşti curios cum arată un contract semnat între un client şi Vodafone, îl puteţi vedea accesând acest link.