Ioana Filipescu Vedete 27.12.2022 08:38

Cornel Ilie rupe tăcerea! Mesajul postat de artist pe rețelele de socializare

Cornel Ilie rupe tăcerea! Mesajul postat de artist pe rețelele de socializare

De ceva vreme, numele Lidie Buble și al lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, au ajuns pe buzele tuturor. Au lansat o piesă împreună, însă fanii au observat imediat câteva detalii care i-au făcut să creadă că între ei este mai mult decât atât. 

Piesa „Vino, du-te” a celor doi a stârnit numeroase controverse, chiar de la apariția videoclipului. Lidia Buble pare să se simtă confortabil în preajma lui Cornel, iar story-urile publicate de cântăreața pe Instagram par să sublinieze faptul că între ei există o relație specială.

Mai mult, faptul că solistul trupei Vunk a anunțat că divorțează la scurt timp după ce și s-a aflat că Lidia Buble nu mai formează un cuplu cu Răzvan Simion, matinalul de la „Neatza” a dat naștere și mai multor zvonuri.

Recent, Cornel Ilie a publicat un mesaj pe Instagram care i-a pus și mai mult pe gânduri pe curioși:

„Nu există ‘timpul potrivit’, există doar timp și ceea ce alegi să faci cu el”, este mesajul publicat de artist.

Mesajul publicat de Cornel Ilie pe Instagram
Mesajul publicat de Cornel Ilie pe Instagram

Reacția Lidiei Buble, după ce s-a spus că are o nouă relație

Imagini din videoclipul piesei
Imagini din videoclipul piesei „Vino, du-te”

Lidia Buble a venit cu precizări, după ce s-a speculat că ar forma o relație cu Cornel Ilie.

„Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus artista.

La rândul său, și Cornel Ilie a negat zvonurile privind o presupusă relație între ei.

„Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!”, a spus și Cornel Ilie.

Citește și: Punem pariu că nu ai fi recunoscut-o! Cum arăta Lora brunetă și fără operații estetice

Cornel Ilie: „Există dragoste după iubire”

Cornel Ilie a anunțat pe Facebook divorțul de Eliza, cu care a fost căsătorit timp de 5 ani și care i-a dăruit doi copii.

„De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul divorț să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire” – le-a transmis artistul fanilor săi.