Ioana Filipescu Știri 24.12.2022 01:36

Dani Oțil: vârstă, înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

Dani Oțil: vârstă, înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

„Neatza cu Răzvan și Dani”, o emisiune cu care mulți români își încep dimineața. Difuzată fără întrerupere din 2008, cei doi matinali au devenit deja nelipsiți de pe micile ecrane, atât împreună, cât și separat.

Nu poți spune Dani Oțil fără Răzvan Simion. Cel puțin nu dacă ne gândim la cariera în televiziune. Ajuns la vârsta de 40 de ani, Dani Oțil a mărturisit recent că nu și-a dorit nicidecum să devină prezentator de succes, ci „un retras bogat de succes”.

Cum a devenit Dani Oțil celebru

Dani Oțil s-a născut la Reșița pe 24 august 1980. A început să muncească la 16 ani, după cum a mărturisit chiar el:

„Aveam 17 ani, ştiam că părinţii mei nu mă pot susţine nici măcar la facultate la Timişoara”.

Se pare că Dani a fost dintotdeauna atras de acest domeniu. A construit alături de trei băieţi o reţea de radio Naţional FM’ cu 30 de staţii în Bucureşti şi cele mai importante oraşe din ţară.

În anul 1995 a ajuns la radio, unde făcea emisiuni pentru tineri. După câteva luni, a venit și prietenul său Răzvan Simion, cu care a copilărit, care până atunci făcuse stagiatură la o televiziune locală.

A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timişoara, Naţional FM, Naţional tv. În total, Dani a petrecut zece ani la radio. În cele din urmă, s-a s-a angajat la Antena 1 unde lucrează în prezent.

Dani Oțil și Răzvan Simion

Prezentator TV, pasionat de motoare și patron de restaurant

Cei doi sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite duo-uri de televiziune, matinalul pe care îl prezintă la Antena 1 fiind unul dintre cele mai urmărite. Succesul este răsplătit pe măsură. Potrivit unor surse, pentru moderarea matinalului, Dani Oțil încasează 10.000 de euro lunar.

Pe lângă televiziune, Dani Oțil este pasionat de sport, mai ales de hard enduro. În general, timpul liber și-l petrece practicând acest sport.

“În acest sport mi-am cunoscut cei mai buni prieteni. Avocatul care se ocupă de documente sau contabila, toți sunt oameni ai off road-ului”, a declarat Dani pentru Libertatea.

Dani Oțil, un mare pasionat de enduro
Dani Oțil, un mare pasionat de enduro

Nu s-a oprit însă aici. Dani Oțil și-a deschis și un restaurant în Zona Parcului Herăstrău din Capitală, care se bucură de un real succes.

Femeile din viața lui Dani Oțil

Se pare că și în viața amoroasă lucrurile îi merg de minune lui Dani Oțil. Acesta și-a găsit liniștea lângă modelul Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie

Deși între ei există o diferență de vârstă de 12 ani, dar și de înălțime (el are 1.75 m, iar Gabriela 1.80), pare că este femeia lângă care vrea să își petreacă tot restul vieții. A cerut-o deja în căsătorie, iar cei doi se pregătesc pentru marele eveniment.

Gabriela Prisăcariu a fost cea care l-a făcut pe Dani Oțil să uite de Mihaela Rădulescu, cu care a avut o relație de 6 ani.

Mihaela Radulescu si Dani Otil, la premiile Beau Monde la clubul Gaia din Bucuresti, 10 Decembrie 2008

Mereu discret în ceea ce privește viața lui personală, se pare că totuși prima iubire a lui Dani Oțil nu a fost Mihaela Rădulescu, ci o colegă de la Timișoara, pe care a cunoscut-o în 1998. Relația s-a destrămat când matinalul s-a mutat în Capitală.