Ioana Filipescu Vedete 01.07.2022 16:32

Răzvan Munteanu: CV, vârstă, înălțime, familie, afaceri, surse de venit

Răzvan Munteanu: CV, vârstă, înălțime, familie, afaceri, surse de venit

Răzvan Munteanu este un prosper om de afaceri, cu activități în mai multe domenii. Dar cunoscut avea să devină abia după ce a întâlnit-o pe Delia Matache, artista care i-a furat inima. Și, la doi ani de când s-au plăcut, cei doi se căsătoreau, în 2012.

Răzvan devenea nu numai iubitul și soțul ei, ci și managerul de care cântăreața avea nevoie.

Răzvan s-a însurat cu Delia și i-a devenit manager

Răzvan Munteanu și Delia Matache s-au cunoscut în 2010, iar doi ani mai târziu făceau nunta. Iubitorul soț, afacerist de anvergură, devenea managerul nevestei și o transforma, pozitiv, pe Delia.

Răzvan Munteanu și soția lui, Delia

„Totul are legătură cu muzica. Ea venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.

Aici vine şi tranziţia şi din zona de partener de viaţă către partener din activitatea profesională. Aşa am încurajat-o să îşi realizeze, ca în orice business, o organizaţie bună. Aşa am început să mă implic în această organizaţie din ce în ce mai mult”, a povestit Răzvan.

Răzvan Munteanu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Răzvan Munteanu

Data nașterii: 10 iulie 1977

Vârsta: 44 de ani

Parteneră: Delia Matache, soție

Înălțime: 1,82 m

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a investit în cryptomonede

Răzvan Munteanu, afaceri masive în zona crypto

Răzvan Munteanu, soțul cunoscutei artiste Delia, avea să-și extindă afacerile într-o zonă periculoasă, cvasinecunoscută, în cryptomonede. La el au venit bogătași care au riscat sume importante, chiar și milioane de euro. Business-ul nu a mers chiar ca la carte, iar cei păgubiți, după ce piața a intrat în picaj, i-au cerut socoteală.

Răzvan a ”parat” loviturile. Și-a spus punctul de vedere și îi anunță pe contestatari că trebuie să se informeze și singuri, nu să se bazeze doar pe sfaturile specialiștilor.

A investit banii Deliei în cryptomonede?

Mai mult, au apărut zvonuri potrivit cărora Răzvan Munteanu ar fi investit mare parte din economiile familiei, adică banii câștigați de Delia din concerte.

„Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea!

Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor! 

Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a spus Răzvan Munteanu, pentru Cancan.

Răzvan Munteanu deține mai multe locații în Centrul Vechi al Capitalei și este un prosper om de afaceri.