Gabriela Dinu Vedete 06.07.2023 17:42

Alina Laufer: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Alina Laufer: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Alina Laufer este soţia politicianului Ilan Laufer şi o figură cunoscută în showbiz-ul românesc prin prisma relaţiilor pe care le-a avut în trecut.

Este de profesie prezentatoare TV, dar în prezent este acasă, în concediu de creştere copii, timp în care face bani frumoşi din activitatea de influencer pe Facebook şi Instagram.

Ce scrie în CV-ul Alinei Laufer?

Prima dragoste a Alinei Laufer a fost Jorge, cel care a participat recent la Survivor România, au fost căsătoriţi dar au divorţat în 2012. Au împreună o fată, pe nume Karina, în vârstă de 11 ani, care îşi petrece timpul şi cu tatăl său şi noua sa familie, acesta fiind recăsătorit.

Ilan Laufer, soţul Alinei, este afacerist şi politician şi a dus-o pe aceasta în Statele Unite ale Americii, unde au trăit timp de doi ani: „Da, ne-am mutat. Am decis că este mai bine pentru noi să locuim aici pentru că Ilan călătorea oricum o dată la două luni de zile.

Date Biografice Alina Laufer

Nume complet: Laufer Alina
Data naşterii: 1982
Înălţime: 170 cm
Partener: Ilan Laufer

Mai venea o lună în România, noi stăteam singure, dar atâta timp cât puteam să călătorim liber era mai ușor. Însă acum am preferat să ținem familia unită. Să stăm cu toții aici”, povestea Alina Laufer.

Alina a devenit mămică de gemeni în 2022, o fetiţă şi un băieţel care s-au născut prematur. A fost o perioadă grea pentru ambii părinţi, dar mai ales pentru mamă, care a trebuit să stea timp de două luni cu micuţii în spital, care au fost ţinuţi la incubator.

Pentru că Ilan este evreu, cei doi copii nu sunt botezaţi şi nici nu vor fi. Se numesc Davina şi Nathaniel şi au trecut prin multe: „Despre Nathaniel nu pot spune că e problematic, el a suferit mai mult în spital. A fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul, a urlat încontinuu patru luni. A început să zâmbească foarte târziu față de sora lui. Pe el l-am alintat mai mult, a fost provocarea noastră. În spital i-am promis că dacă se face bine și vine acasă o să îl răsfăț oricât de mult”, povestea Alina Laufer.