Gabriela Dinu Știri 23.12.2020 15:48

Programul magazinelor Elefant de Crăciun. Când se închid acestea și care este orarul

Programul magazinelor Elefant de Crăciun. Când se închid acestea și care este orarul

Ca toate magazinele din lume, şi Elefant va avea modificări în programul de funcţionare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aplicaţia şi site-ul vor fi funcţionale şi veţi putea înregistra comenzi chiar şi pe 25 decembrie, ori 1 ianuarie, însă acestea vor fi procesate într-un ritm mai greu, deoarece angajaţii vor avea zilele legale libere şi nici firmele care livrează produsele comandate de pe elefant.ro nu vor distribui produsele.

În general, programul client service este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 20:00, iar sâmbăta este mai scurt, de la 9:00, până la 14:00. Duminica este închis.

Ce program au magazinele Elefant de Crăciun şi Revelion

Magazinele Elefant, de unde veţi putea ridica produse şi colete, vor fi deschise şi în Ajunul Crăciunului, dar vor avea program scurt, adică vor funcţiona în intervalul 9:00-18:00, iar pe datele de 25 şi 26 decembrie vor fi închise şi angajaţii vor avea liber. La fel se va întâmpla şi de Revelion, iar pe 31 va exista program scurt, iar pe 1 ianuarie toate magazinele elefant.ro din ţară vor fi închise.

Program Elefant de Crăciun:

Joi, 24 decembrie: 9:00 – 18:00

Vineri, 25 decembrie: ÎNCHIS

Sâmbătă, 26 decembrie: ÎNCHIS

Program Elefant de Revelion:

Joi, 31 decembrie: 9:00 – 16:00

Vineri, 1 ianuarie: ÎNCHIS

Şi magazinele alimentare din toată ţara vor fi închise de Crăciun şi Revelion, iar în zilele în care va exista program de lucru şi acesta va fi afectat de dispopziţiile legale privind restricţiile şi măsurile împotriva răspândirii coronavirusului. Mai exact, orice urmă de activitate se va stopa la ora 21:00.

Magazinele Kaufland, Mega Image, Carrefour, LIDL şi restul vor funcţiona după orare speciale de sărbători şi fiecare magazin în parte poate avea un program diferit, în funcţie de deciziile luate la nivel de firmă.

Şi eMag, similar cu elefant.ro, va avea program diferit în cazul magazinelor şi showroom-urilor, iar angajaţii vor avea liber în ziua de Crăciun, precum şi în a doua zi, program scurt pe 31 decembrie, apoi liber în prima zi a noului an.