Gabriela Dinu Actualitate 20.12.2023 10:24

Program eMag de sărbători. Orarul showroom-urilor. Când se închid acestea

Program eMag de sărbători. Orarul showroom-urilor. Când se închid acestea

Sărbătorile de iarnă sunt aici, iar toate firmele se pregătesc de închiderea anului şi a activităţii. Ca toate brandurile din lume, şi eMag va avea un program diferit cu ocazia Crăciunului şi a Revelionului.

Aici vorbim, desigur, de showroom-urile eMag, pentru că aplicaţia şi site-ul vor putea fi folosite oricând, chiar şi pe 25 decembrie, dar şi în noaptea dintre ani, aici depinde foarte mult de ce alege fiecare utilizator să facă şi ce curiozităţi are. Ori poate vrea să schimbe un cadou primit de Crăciun sau chiar a uitat să cumpere pentru cineva drag. Oricum ar fi, aplicaţia funcţionează non-stop, dar problema va veni la livrare, căci firmele de distribuţie vor avea zile libere în perioada aceasta şi nu se vor putea face livrările.

Ce program au showroom-urile eMag de Crăciun şi Revelion

24 decembrie →  Program redus
25 decembrie → INCHIS
26 decembrie → Program redus

31 decembrie → Program Redus
1 ianuarie → INCHIS
2 ianuarie → program redus

In showroom-uri nu se va lucra în zilele importante de sărbătoare şi nici firmele de livrare cu care eMag lucrează nu îşi vor trimite angajaţii la muncă în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie. Şi în zilele de 24 şi 26 decembrie, ori 31 decembrie, vor fi operate modificări în program, iar toate magazinele vor funcţiona după un orar scurt, dat fiind faptul că vorbim aici de ziua de Ajun, a doua zi de Crăciun, respectiv ziua în care este Revelionul.

Toate supermarketurile au programul modificat în perioada sărbătorilor de iarnă şi la fel se întâmplă şi în cazul caselor de pariuri cu agenţii stradale. La fel ca în cazul eMag cu cumparaturile online, la pariuri poţi juca online la orice oră din zi şi din noapte, chiar de Crăciun sau chiar în noaptea dintre ani, deoarece cei care au cont pot juca online fără probleme. „Problema” va fi la agenţiile stradale, deoarece acestea nu vor fi deschise după programul normal în zilele de Crăciun şi Revelion, majoritatea fiind închise.

În zilele în care se lucrează după programul normal, orarul de funcţionare pentru eMag în showroom-uri este de 9:00 – 18:00, de luni până duminică.