Gabriela Dinu Știri 29.04.2021 18:16

Programul complet al magazinelor Lidl de 1 Mai și de Paște

Programul complet al magazinelor Lidl de 1 Mai și de Paște

Toate magazinele LIDL din ţară funcţionează după un program special în Săptămâna Mare. Orarul punctelor de lucru al retailerului german va fi modificat pe fiecare zi în parte şi în funcţie de restricţiile privind pandemia de coronavirus.

Astfel, programul de funcţionare al magazinelor LIDL nu se aplică pentru centrele din toată ţara, căci în funcţie de rata de incidenţă a infectării cu coronavirus acestea se închid mult mai devreme, în anumite zile ale săptămânii. La fel şi circulaţia fără un motiv bine întemeiat.

Programul complet al magazinelor Lidl de 1 Mai și de Paște

Pentru a veni în sprijinul tututor românilor, Guvernul a adoptat o hotărâre care le va fi de folos celor care lucrează şi nu aveau timp să îşi finalizeze cumpărăturile de Paşte. Pentru zilele stabilite de Guvern, magazinele se vor deschide încă de la ora 5:00 dimineaţa şi se vor închide la ora 20:00.

În celălalt interval orar, 20:00 – 5:00, va fi permisă şi activitatea de livrare la domiciliu, pentru cei care doresc să apeleze la acest serviciu.

Toate magazinele LIDL se vor deschide de la ora 7:00 în zilele de 29 şi 30 aprilie şi se vor închide la ora 20:00 pentru localităţile aflate în scenariu verde sau roşu, iar restul se vor închide la ora 21:00.

Magazinele LIDL sunt închise şi în a doua zi de Paşte

Sâmbătă, pe data de 1 mai, toţi agajaţii LIDL vor lucra şi toate magazinele vor fi deschise fără diferenţe privind locaţiile între orele 7:00 şi 18:00.

De Paşte, însă, retailerul german îşi închide uşile, iar magazinele vor fi închise. Toţi angajaţii vor avea liber pe 2 mai, dar şi pe 3. Activitatea va fi reluată începând de marţi, 4 mai, după programul obişnuit.

În cazul în care vă aflaţi în localităţi în care circulaţia este restricţionată şi doriţi să verificaţi programul magazinului LIDL, atunci trebuie să accesaţi pagina oficială a magazinului, să selectaţi magazinul de unde vreţi să vă faceţi cumpărăturile şi veţi afla toate informaţiile de care aveţi nevoie.

Magazinele din toată ţara, indiferent că este vorba de LIDL sau nu, funcţionează după regulile incidenţei de infectare. Astfel, sub 4/1000 locuitori înseamnă închidere la ora 21:00 în zilele de luni până duminică, iar peste 4/1000 locuitori reprezintă închiderea de la ora 18:00 doar în zilele de weekend.