Ioana Filipescu Utile 02.01.2023 05:21

Program Lidl de 1 decembrie. Care este orarul de funcționare în această zi

Program Lidl de 1 decembrie. Care este orarul de funcționare în această zi

Zilele de sărbătoare aduc, de obicei, schimbări și în programul de funcționare al marilor magazine. Iată care programul  LIDL pentru 30 noiembrie și 1 decembrie anunțat de companie și ce magazine sunt deschise.

Zielele de 30 noiembrie (Sfântul Andrei) și 1 decembrie (Ziua Națională a României) sunt zile libere legale, acestea fiind legate în acest an cu weekendul, astfel că mulți români se pot bucura de o minivacanță. Programul magazinelor a fost deja scurtat prin restricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea noului coronavirus, astfel că toate se închid la ora 21.00.

Program LIDL 1 decembrie

Conform Codului Muncii, ziua de 30 noiembrie, precum și cea de 1 Decembrie sunt zile libere, de ele beneficiind, de regulă, angajaţii şi de la stat şi de la privat. Mulți vor lucra însă și în aceste zile, astfel că multe supermarketuri vor funcționa în aceste zile de sărbătoare după un program normal. Dacă totuși nu vreți să rămâneți fără alimente în minivacanța de 1 decembrie, asigurați-vă că știți programul magazinelor.

Citește și: Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei. Tradiția rezistă de sute de ani în România

Pentru minivacanța de 1 decembrie, magazinele LIDL nu au anunțat un program special, astfel că românii își pot face cumpărăturile aici ca și până acum. Mai exact, magazinele LIDL sunt deschise în următarele intervale orare:

Luni – Sâmbătă: 07.30 – 21.00
Duminica: 08.00 – 19.00

Ar fi bine totuși ca înainte să plecați la cumpărături să verificați site-ul oficial LIDL, pe lidl.ro, în cazul în care programul va suferi modificări de ultimă oră. Țineți cont și de faptul că magazinele pot avea programe diferite de funcționare, în funcție de locație.

Programul altor magazine de 1 decembrie

Nici celelalte magazine nu au optat pentru un program redus în această perioadă, astfel că atât pe 30 noiembrie, cât și pe 1 decembrie, acestea vor funcționa după un program normal.

Românii pot face cumpărături la Kaufland după următorul program:

Luni – Sâmbătă: 07.00 – 21.00
Duminică: 07.30 – 20.00

Program de funcționare Auchan și Carrefour:
Luni – Duminică: 07.00 – 21.00