Gabriela Dinu Știri 30.11.2021 15:44

Program Penny și Profi de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională

Program Penny și Profi de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională

Magazinele Penny şi Profi s-au aliniat şi ele tendinţelor şi au anunţat care va fi programul de funcţionare pentru zilele încluse în mini-vacanţa de la început de iarnă.

Astfel, la fel cum se întâmplă şi în cazul celorlalte supermarketuri, nici cei de la Penny sau Profi nu le vor da liber angajaţilor pe 1 decembrie.

Cum va fi deschis la Penny şi Profi de 1 decembrie?

Mai exact, aceştia vor lucra după programul normal, fără a fi afectaţi în vreun fel de această zi de sărbătoare. Într-un fel, comportamentul acestor organizaţii este de înţeles, căci măsurile de restricţie anti-COVID 19 au redus oricum considerabil programul de funcţionare.

Dacă înainte existau o mulţime de magazine Profi sau Penny cu program non-stop pe tot teritoriul ţării, în prezent acestea au redus programul şi funcţionează de la ora 7:00 şi până la 21:00, când toată România intră în carantină de noapte.

Aşa se întâmplă şi în ziua de 1 decembrie, când programul de lucru al magazinelor cu clienţii va fi de la 7 dimineaţa la 9 seara.

Citeşte şi:

Program Mega Image de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională
Program Lidl de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională

De sărbătorile de iarnă magazinele vor fi închise, după un program ce va fi ulterior anunţat. Un lucru e cert, însă, toate vor fi închise pe data de 25 decembrie, precum şi pe 1 ianuarie 2022. Vor fi deschise pentru anumite intervale orare în zilele de 24 decembrie, adică în Ajunul Crăciunului, precum şi în ziua de 31 decembrie.

În trecut, magazinele aveau program special de 1 decembrie, se închideau mai devreme iar angajaţii îşi puteau petrece zilele de sărbătoare alături de familie. În prezent, însă, lucrurile s-au schimbat considerabil, la fel ca viaţa tuturor, după apariţia pandemiei de coronavirus.

Acum, când magazinele sunt oricum închise de la 21:00 la 7:00, retailerii din toată ţara şi nu numai profită de timpul pe care îl au la dispoziţie şi ţin magazinele deschise.