Gabriela Dinu Știri 30.11.2022 10:14

Program Lidl de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională

Program Lidl de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională

Românii au parte de zile libere pentru zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie. Numai că nu toţi angajaţii au liber în această zi, nici măcar cei care lucrează în magazinele mari, precum e LIDL.

De 1 decembrie 2022, majoritatea magazinelor din ţară nu şi-au modificat programul de funcţionare.

E deschis sau nu la LIDL pe 1 decembrie 2022?

Astfel, dacă vreţi să ieşiţi din casă pentru cumpărături de ultim moment sau pur şi simplu vreţi să vă luaţi alimentele obişnuite trebuie doar să verificaţi orarul de funcţionare pentru magazinul LIDL la care doriţi să mergeţi, căci acestea ar putea funcţiona după programe stabilite în funcţie de regiune.

Dacă orarul nu a fost afectat de modificări privind ziua de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, atunci magazinele LIDL din toată ţara vor fi deschise oricând în intervalul 7:00 – 21:00. Există şi posibilitatea ca unele dintre aceste magazine să funcţioneze după orarul din zilele de duminică, adică de la 0ra 8:00 la 20:00.

Citeşte şi:

LIDL Program Pro TV de 1 decembrie. Ce programe speciale vor fi de Ziua Națională a României
Gradele de rudenie. Ce diferențe există între Codul Familiei și cel care circulă în popor

Lidl este un magazin ce aparţine retailer-ului german care mai deţine şi magazinele Kaufland. Este unul dintre supermarket-urile preferate de români graţie ofertelor săptămânale pe care le au şi a produselor speciale care provin din diferite ţări, cu tradiţie.

Preţurile deloc piperate şi multitudinea de produse, de la cosmetice, până la elemente de bricolaj fac din magazinele LIDL fără doar şi poate ţinta tuturor românilor amatori de reduceri şi produse de calitate din ofertele lor săptămânale.

De sărbători, cel mai probabil, LIDL va funcţiona după un program special, care va fi ulterior comunicat.