Gabriela Dinu Știri 30.11.2022 10:13

Program Mega Image de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională

Program Mega Image de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională

Mega Image România a anunţat programul de funcţionare pentru minivacanţa de 1 decembrie pe care românii o au în aceste zile. Reprezentanţii magazinelor Mega Image au decis să nu modifice de 30 noiembrie sau pe 1 decembrie programul de funcţionare.

Cum e deschis la Mega Image pe 1 decembrie 2022?

Prin urmare, în orice moment al zilei doriţi să vă faceţi cumpărăturile la Mega Image trebuie să ştiţi faptul că magazinele vor fi deschise după acelaşi program normal, obişnuit. Toate magazinele din acest lanţ au însă anumite reguli pentru consumatori.

Aceştia sunt obligaţi să poarte masca de protecţie încă de la accesul în magazin şi totodată clienţii sunt obligaţi să se supună procedurii de luare a temperaturii. Dacă aceasta este mai ridicată de 37,4, atunci nu vor fi lăsaţi în magazin până când termometrul nu va arăta sub această valoare.

Certificatul verde încă nu a fost introdus în magazinele alimentare şi cel mai probabil această regulă nu se va instaura prea curând. Rămâne valabilă însă în continuare în mall-uri, restaurante şi alte magazine mari de haine.

Citeşte şi:

Program Lidl de 1 decembrie. Cum funcționează magazinele de Ziua Națională
Program Pro TV de 1 decembrie. Ce programe speciale vor fi de Ziua Națională a României

Pentru cei care nu ştiu, programul normal de funcţionare al magazinelor Mega Image, care se aplică şi pe 30 noiembrie, dar şi pe data de 1 decembrie, este de la 7:00 şi până la 21:00.

Acelaşi program normal îl are şi serviciul de cumpărături online, prin intermediul căruia îţi poţi face de la distanţă cumpărăturile de la Mega Image, pe care le vei primi ulterior acasă, într-un interval orar pe care îl vei alege chiar tu. Totul este contra-cost, desigur, însă comoditatea se plăteşte la fel ca orice alt serviciu.

Rămâne de văzut, însă, ce program vor avea cei de la Mega Image în perioada sărbătorilor de iarnă, dar cel mai probabil aceştia vor fi liberi pe 25 decembrie şi 1 ianuarie, plus orar scurt în zilele din imediata apropiere.